שמעו..

שמעו..

אתמול הייתי בהופעהה.. אני ממש בשוקקק כאילו מלא בנות מפאקינג שעה 2!!.. כאילו אין להםם חיים?! כן כן אני מדברת על הקיריתיות.!!! גמני קרייתית אבל לא צריך להגזים בשעה.. היה שם בלאגן רצח בנות התעלפו..זה מאוד מיותר... יש לי סיוטים מההופעה הזאת.. ברגע שדחפו את אושרי ואביחי לטי אן אי (אני הייתי בחנות להחליף חולצה שלי..) ראיתי את אביחי חצי מעולף מגלגל עיניים.. יואוו זה היה מה זה מפחיד..ומוזר.. אחרי שהכניסו את כולם לטי אן טי הם פאקינג נעלו אותי איתם!!! חחחחחח..לכל המעריצות שחיכו להם בחוץ.. הם אכן ברחו משם בלי שתשימו לב..חחחחח פתטי ביותר.. בקיצורר!! נפגשתי עם שרוןןן אהבתתת חיייי!!!!!!!!!!!!!! =) ח-ל-ו-ם

נ.ב

חעחחעעחחעעח... הכתבים ניפחו את העניין ממששש בנות התעלפו ותאמינו לי זה סתם הצגות.. אביחי ואושרי הכי סבלו שם.. את אדם העבירו ראשון לטי אן טי אחר כך את ערן שרון ואז אביחי ואושרי.. אני הייתי קרוב אליהם וזה היה מחזה מזעזע לראות קרוב את הפנים של אביחי ואושרי ככה.. ממש מפחיד..

עוד משהו חחח..

אחות של שרון אמרה לי שההופעה הייתה אמורה להידחות ליום רביעי ה- 18 בגלל ששלשום היו דקירות בקריון.. אז פחדו חחח.. יש מצב שיום רביעי תהיה הופעה..

טוולי

New member
נראה לך?! ...

שתיהיה ב 18 הופעה?! לא נראה לי שהם יחזרו למקום הזה יותר ..

maayan1559

New member
../images/Emo99.gifוואי חיים שלייי

שומעת לא פגעו בהם נכון? (כלומר פצעו אותם...) וואי חיים שלי אני אוהבת את שרון אני שרופה עליוו את מי את אוהבת??

למעלה