שמענו על נפלאות ההידרוקולוניקס

less4more4

New member
שמענו על נפלאות ההידרוקולוניקס

אנחנו מחפשים מקום ותיק ומומלץ להתחיל סידרת טיפולים כזו.. נשמח מאוד לקבל הכוונה ולשמוע המלצות בתחום

הידרוקולוניקס

היי, הידרוקולוניקס אינה חלק מהרפואה הסינית, שזהו הנושא של הפורום. אני באופן אישי לא יודעת איפה יש מקום שמיישם טיפולים בשיטה, אולי כדאי לבדוק בפורום רפואה משלימה. בהצלחה, יעל

less4more4

New member
תודה לך יעל

נבדוק זאת

קולון הידרותרפיה או שאנקפרקשלאנה

שלום! ניקוי המעי הגס יכול להתבצע בצורות שונות. כמובן, שישנה השיטה בה מכניסים חוקנים חצוניים אל תוך הגוף, כדי לבצע שטיפה במערכת העיכול התחתונה. זה עובד, אך זהו תהליך שעלול להיות מסוכן, בשל הפרת שווי המשקל העדין שקיים בפתח היציאה התחתון. המעי הגס, איבר היאנג שבאלמנט המתכת, תפקידו למצות את המצוי הסופי מכל שנכנס לגופינו, ממנו להפיק אנרגיה. אחרי שהגוף כולו עמל בתהליך העיכול המיצוי האחרון, הסחיטה האחרונה, החציבה והליטוש האחרון ליהלומים של אנרגיה נעשית שם. הוא שיחליט מה לזרוק אל מחוץ הגוף ומה נשאר. אפשר גם ללא חוקנים, בדרך אחרת הלקוחה ממסורת הקריה יוגה, עליה ניתן לקרוא בקישור שלמטה. בדרך זו גם נשטף כל צינור העיכול מן הפה ועד לאנוס, ולא רק המעי הגס. טבעי יותר ולא פולשני. בהצלחה, ניר.

less4more4

New member
קיבלנו כמה המלצות על ד"ר ראול

ד"ר ראול רודריגז לו יש מרכז לרפואה טבעית ברמת אביב שמענו מכמה מקורות על הטיפולים ועל הסדנאות שיש אצלו בקליניקה ושאחת ההתמחויות שלו היא הידרוקולוניקס

קולון הידרותרפיה או שאנקפרקשלאנה---

http://www.nirizhaki.co.il/Articles/clean.html קישור למאמר בנושא

אני ממליצה על קליניקת גנשה

קליניקה ותיקה שעושה טיפולי ניקוי מעיים מקצועיים יש נטורופתית בקליניקה שנותנת יעוץ תזונתי ועושה את הטיפולים פאנצ'ה קרמה זה נקרא באירוודה. אני אישת עברתי תוכנית ניקוי של חודש וחצי עם צום וניקוי כבד. 03-5162010 בהצלחה

למעלה