שמעתי אמרה לגבי יכולת ספיגה

dory30

Well-known member
שאדם צריך להיות כמו מתאגרף. מתאגרף מקבל הרבה מכות, הוא צריך לדעת לחטוף ובמידת הצורך גם להחזיר.

לא צריך לחטוף, אסור להתנהג בתוקפנות וודאי לא באלימות לאנשים. לא כדאי להחזיר, אם אין ברירה אולי זה יעזור כדי להתגונן אבל בדרך כלל עדיף לפנות לרשויות.

dory30

Well-known member
לחטוף אין הכוונה לאלימות פיזית בלבד. גם אם מישהו אומר לך "לעבודה הזאת לא תתקבל" או בחורה מסרבת להצעה לצאת איתך, אל תחשוב שהעולם נחרב. חפש עד שמישהו יגיד לך כן.

פסיכולוג אחד אמר לי משפט חכם: "אם אתה נמצא באיזו מסגרת, ויש שם בחורה שאתה מכיר, אתה יכול לדבר אתה". נהג ללמד אותי לדבר על "דברים מעניינים" ולהתעניין באנשים.

ai27

Well-known member
נראה שלפידונים מתקשים להבדיל בין מתאגרפים לטמפונים

העצות הכי טובות שקיבלתי בחיים:

"אם אתה נמצא במסגרת ויש שם בחורה שאתה מכיר, תוכל לדבר אתה וליצור אתה קשר".
"אם מישהו יציק לך, תחשוב על הגלידה שתאכל מחר בעיר".
קול שמח של גבר שגרם לי תחושת אחווה והבנתי ממנו שצריך להיות שמח על הצלחות.

אם יש מישהי מלאה שמחה, עדינות ורגשות שמשפיעה עליך מאוד חזק במשך כמה שנים, יהיה קשה לוותר עליה. חשוב לחייך ולהיות שמח ועדין.

עכשיו הייתי עם חברתי שהיא מאוד שלווה, עדינה ונהדרת. אכלנו במרכולית. שוב עשיתי טעות ונטשתי אותה בזמן הצפירה, לא ידעתי מה לעשות. היא מצאה את הדרך למיגונית, זה גם לא היה לגמרי אצלנו. אחר כך התנצלתי בפניה והסברתי לה שכשיש צפירה עליה לקחת מיד את כל הממתקים שנשארו ולרוץ אתי למקלט. היום ציירתי בחוג יצירה ציור מופשט של סיפורי התורה.

אהבה אמיתית כמו שאני חוויתי, נשארת חזק בנשמה ומשפיעה לכל החיים, הן לטובה והן לרעה. גם אהבתי לחברה הנוכחית שלי מאוד טובה ויפה.

למעלה