שמעתי אתמול בגלגל"צ שיר מ-ד-ה-י-ם

shellyland

New member
שמעתי אתמול בגלגל"צ שיר מ-ד-ה-י-ם

ביצוע ווקלאי מרגש של זמרת יוצאת-מן-הכלל. אני לא יודעת איך קוראים לשיר או מי שרה אותו, והדבר היחיד שהצלחתי לקלוט מהפזמון הוא את המילים: Llorando por ti או משהו דומה לזה. מישהו יודע אולי על מה אני מדברת? אם זה עוזר, זה שודר בגלגל"צ בשעה 23:40 בערך.

perrinat

New member
מממממממ........./images/Emo103.gif

אני מכירה שיר של הג´יפסי קינג שיש בו את המשפט Llorando por ti.... ואולי זאת היתה לילה מלקוס ששרה את השיר... (ניחוש פרוע....) אם את זוכרת עוד מילים מהשיר זה יכול לעזור......

shellyland

New member
ממש לא

לא הג´יפסי קינג´ס ובטח שלא לילה מלקוס. מדובר בזמרת עם איכויות קוליות באמת יוצאות דופן, ובביצע שהפשוט העביר בי צמרמורות. האמת היא שכבר ענו לי בפורום זיהוי שירים, ועכשיו נותר לי רק לרוץ לחפש את הדיסק בחנויות. לשיר קוראים Llorando ולזמרת המופלאה קוראים Rebekah Del Rio. מישהו יודע עליה משהו? כי היא הולכת להיות האהבה החדשה שלי

perrinat

New member
לאחר חיפוש קצר באינטרנט...../images/Emo103.gif

מצאתי בית קטן מהשיר: Yo que pense que te olvide pero es verdad es la verdad que te quiero aun mas mucho mas que ayer dime tu que puedo hacer no me quieres ya y siempre estare llorando por tu amor llorando por tu amor tu amor se llevo todo mi corazon y quedo llorando llorando llorando llorando llorando llorando por tu amor אם את רוצה לדעת פרטים על הזמרת אז תעשי חיפוש בגוגל - Rebekah Del Rio אני אישית ממש לא שמעתי על הזמרת הזאת, ובמליון אחוזים שלא תמצאי את הדיסק שלה בארץ...... (זו ההרגשה שלי, אבל אולי איזו חנות תפתיע אותי......)

shellyland

New member
ואפשר להוריד משם את השיר!

האושר רב והשמחה גדולה. רוצו להאזין לו, אבל תקפידו להאזין לגרסה מהסרט (הווקאלית). צמרמורת מובטחת (בפורומים אחרים נהוג לכנות את זה "כאבי רחם").

shellyland

New member
זה לא בית קטן - זה כל השיר

איך שיר כל כך קיטשי יכול להיות כל כך יפה, פשוט ונכון?

למעלה