שמעתי אתמול ברדיו קול חי,

שמעתי אתמול ברדיו קול חי,

סינגל של הזמר החדש יוני שלמה, "אמת אתה הוא ראשון-הקב"ה." ונדהמתי! איזה קול איזו עוצמה, הרבה זמן לא התלהבתי כך מזמר, מישהו יכול להוסיף לי פרטים עליו?

עוד 1ת

New member
מצטרפת לבקשה+בקשה חצופית.

אפשר ת'שיר בבקשה!למי שיש. זמר ענק!הכל יש בו ובעיקר קול.

עוד 1ת

New member
חוט המשולש.

פריד<הקודקוד>---->ג'רופי---->יוני שלמה.מי יותר מי פחות מחקה את פריד.זה עניין של השתפשפות.אבל ההרעיון והכיוון אותו דבר.

t a p u z 1 1

New member
לא הייתי מתלהב כמוכם...

עד כדי כך.....כאילו אממ יש משהו נחמד בו אבל כזו התלהבות ??? חבר'ה קצת פרופורציה....

ממממ נכון

ובהופעה שהיתה לא מזמן בסנטר 1 הוא שר מצוין אבל בטונים הגבוהים היתה לו בעיה קשה של זיופים.

בונפיס

New member
יוני שלמה!

אל תתפלאו אם יום אחד הוא יהיה בכל מקום שמכבד את עצמו במוסיקה חסידית איכותית.יצא לי לשמחתי הרבה להכיר אותו,איזה "מענץ'" בנאדם ממש נפלא מלא אנרגיה ומהטיפוסים שכיף לתת להם את המושכות במיוחד אם מדובר בלהקפיץ קהל רוקדים ו/או מאזינים. לגבי השיר,אכן מדובר בשיר מצויין,שרק בגלל שאינו נמכר בכל החנויות,אלא אך ורק בפירסט קלאס,אין לשיר ביטוי רחב מספיק,וחבל. לגבי הקול של יוני אין מה לדבר הוא ניחן בקול אדיר וחזק.למזלי יצא לי לשמוע אותו בהקלטות,תשמעו הוא מדהים!

זה ממש לא סינגל

כבר יצא הדיסק שלו שמכיל ארבעה שירים וזה יצא בחברת פירסט קלאס. הזמר הוא מצרפת והוא חבדניק והוא מזכיר מאוד את מנדי ג`רופי. ועוד דבר הוא גם שלאגר גדול.

t a p u z 1 1

New member
טוב נוו...נגיד...

מה קרה לכם ??? איפה הטעם וריח ? או שבעצם טעם וריח אין להתוכח...אבל בכל זאת ....פה??? לא יודע ..

עוד 1ת

New member
נו נו פרופסור לעיניני ריחות וטעמים

אפשר מס`?אך קודם אבדוק את רמת ליקויי.תשיג את השיר.ואחורי שגר אלי.נריח,נטעם ונבדוק את מצבי ה בראותי.הולך?

t a p u z 1 1

New member
הייתי שמח אם היית

מגיב לענין ולא מגיב ברמה כזו ירודה...חבל....

עוד 1ת

New member
נו נו פרופסור לעיניני ריחות וטעמים

אפשר מס`?אך קודם אבדוק את רמת ליקויי.תשיג את השיר.ואחורי שגר אלי.נריח,נטעם ונבדוק את מצבי ה בראותי.הולך?

למעלה