שמעתי בחדשות על פדופיל מאריאל

טים ג

New member
שמעתי בחדשות על פדופיל מאריאל

מכל הערים בישראל דווקה באריאל יהיה פדופיל. מה יהיה? אם אראה אותו ברחוב אסדר מחדש לו את פרצוף. בד"כ ממה ששמעתי בכלא ברוסיה הורגים פדופילים ומתעללים בהם כל הזמן. אני רק מקווה שימצא לו אהבה בכלא ישראלי.

SmartKid

New member
#T$@QT@#

סעמק ! שיחקתי איתו כדורסל, כמעט כל שבוע

SmartKid

New member
המגרש הגדול..

זה שיש לידו מגרש מיני גולף.. הממ...נראה לי יש שם גם איזהשהו בית ספר...או מוסד.. לא יודע... בקיצור זה למעלה

Letia

New member
...

צעיר בן 23 מאריאל נעצר אמש בחשד שביצע מעשי אינוס בנערים וקטינים, באמצעות האינטרנט. הצעיר נעצר לאחר שקבוצת מפעילים התלוננה במשטרה על מעשי הצעיר, ובעקבות כך נפתחה חקירה משטרתית ונאסף חומר מודיעיני רב שהוביל לעצירתו. החשוד, ירון בלנק, נהג לשוטט בחדרי השיחות של צעירים הומוסקסואלים, בין היתר באמצעות תוכנת ה-MIRC והצ´אטים באתרים השונים. בכתב האישום שיוגש נגדו, מיוחסים לו מעשה סדום בקטין, מעשה סדום בקטין שלא בהסכמתו וסחיטה באיומים. בחלק מהמקרים, כך לפי החשד, איים בלנק על נערים שסרבו להיפגש איתו ואמר שהוא יחשוף בפני הוריהם את נטיותיהם המיניות. יצויין, כי המעשים נחשפים בזכות ערנותה של המשטרה וקבוצת מצ´וטטים ומפעילי ערוצי השיחות, שפעלו לאיתורו של בלנק ואיסוף ראיות כנגדו. עד כה נאספו מספר מצומצם של עדויות על ידי צעירים שנפלו, לכאורה, קורבן לידיו של בלנק, אך ביחידה הארצית לחקירות הונאה מעריכים כי בעקבות הפרסומים יגדל מספר המתלוננים. הבוקר הובא בלנק לבית משפט השלום להארכת מעצרו. בדיון הוא טען באמצעות בא כוחו, עו"ד ירון שמחון, כי בלנק אכן נפגש על ידי הנערים אותם הכיר באינטרנט, אך הכחיש כי ביצע בהם מעשים מיניים. עוד ציין שמחון, כי למרשו עבר למשעי וכי לא הוגשו נגדו תלונות או אישומים פליליים. השופט האריך את מעצרו של בלנק בשישה ימים נוספים.

SmartKid

New member
שילך להזדיין הבלנק הזה

כולם ידעו במגרש שהוא הומו, אבל לא ידענו שהוא פדופיל. שימות בכלא.

זאת לא הפעם הראשונה!!!!

היה אחד שאנס נערות צעירות ליד המכללה ותפסו אותו בסוף וגם היה אחד מפורסם בני סלע האנס הסידרתי מתל אביב שהוא למד פה במכללה!!!!!!!!

טים ג

New member
חשבתם אולי ...

שיש במכללה איזה שהו פרופסור שאורך ניסויים על אנשים. אלמונית (לשעבר) הביאה דוגמאות של כמה אנשים משוגעים בנושא מין כולם מאריאל. צירוף מקרים? לא נראה לי. יש במכללה איזהשהו פרופסור מטורף, שעושה ניסויים בנושא מין ! תזהרו לנפשכם !!!

SmartKid

New member
LOL....פיגלשטוק..../images/Emo13.gif

המרצה שלי לאלגברה לינארית
אמאלהה !!

עצור אתה הומו (במבטא אמריקאי)!!!!!

ירון אתה בן זונה הומו פדופיל!!!! אני לא שוכח לך את זה שכשהיית המאמן שלי בקט-סל לפני שש שנים ביקשת מאיתנו להוריד חולצות בשביל שנבדיל בין הקבוצות (בואנה ירון אתה כזה פדופיל), ועלאק אמרת לנו לא לעשות את זה (להזדיין למי שלא הבין) לפני גיל 16 תראה מה יצא ממך יהומו הלוואי יפתחו לך את התחת בכלא - לך תפליץ קוטג´ הומו מניאק ומה אתה שואל אותי למה אני מתחמק ממך מה אתה מתפלא - אתה חושב שאנשים לא ידעו עליך שאתה הומו- כולם ידעו שאתה הומו אבל טוב לדעת שאתה פדופיל ואתה בכלא נרקב -אתה חתיכת זבל!!!!! תירקב בכלא - מכל קבוצת הקט סל של לפני 6 שנים (ומכל האנשים שהתחלת איתם)!!!!!

מזל שאני לא מכירה אותו!!!!!!!

הוא באמת נשמע מפחיד והוא עוד היה פדופיל הרבה זמן??????? איך אף אחד לא שם לב?????????? מקווה שינהלו אותו מאחורי סורג ובריח ושלא נראה אותו עוד לעולם....... אז מה עכשיו נפחד ללכת ברחוב מחשש לפדופילים?????????

SmartKid

New member
אין לך מה לדאוג !

את היית קורעת אותו במכות ! באחריות !
כמו שאומרים...הומו

מה????????.

בגלל שהוא הומו אז זה אומר שהוא חלש??????? הרי הוא הצליח לאנוס את הילדים ההם בכוח ועוד הספיק לאיים עליהם..... הבן אדם חולה במוח ולכן יש לו את כל הכוח שבעולם

SmartKid

New member
עוד יותר נכון !!

אם הוא הומו, אז לא נראה לי שתהוי בשבילו קורבן מעניין
נכון?

שמע..........

הוא חולה במוח........ ואם הוא הומו אז הוא באמת לא מהווה שום איום מצידי אבל בשבילכם כן(הבנים) כאילו הכרתם בן אדם ופתאום יום אחד מתגלה לכם שהוא הומו ואז כל הדברים המוזרים שחוויתם איתו מתבהרים כגון שהוא ביקש ממכם להוריד את החולצות בקט-סל או כדור-סל לא משנה....... הבן אדם חולה במוח ואין אנו יודעים מה קורה שם.......(במוח מי שלא הבין)

SmartKid

New member
LOL...יש בזה משהו..

רק שהוא לא היה מדריך שלי בשום מקום..
אבל אמת ששיחקתי איתו כדורסל.. סתם אידיוט. דפק לעצמו את החיים. אבל גם להורים שלו, לכל המשפחה שלו..הכל בגלל שטות כמו מין ! זה פאק רציני ! יאללה...די לדבר עליו יש נושאים יותר מענינים.

Sound20

New member
אבל ראו עליו...

גם אני הייתי משחק איתו כדורסל ביובל וראו שהוא הומו והוא באמת טמבל לא נורמלי כל הזמן נדבק ומשגע את השכל עד כדי כך שצריך לברוח ממנו... כוס אמא שלו!!!!!!!!!1

למעלה