שמעתי בימים האחרונים

geashono

New member
שמעתי בימים האחרונים

שוב ושוב את its a hard life איזה שיר מדהים ולחשוב שהוא הגיע רק למקום ה 6 באנגליה יש דברים פשוט לא מובנים

WhiteQueen

New member
אגב הקליפ...../images/Emo168.gif

בסרט פנטום האופרה הושפעו מהקליפ בסצנה מסוימת (נשף המסכות). אגב, סרט מאוד מומלץ...

Ekrembo

New member
שמתם לב בקליף...

בריאן רוג'ר וג'ון על המדרגות ובריאן מחזיק את העצם הזאת, או מה שזה לא יהיה. ואז מתחיל לרדת במדרגות, פתאום פרדי מופיע מאחוריו כאילו היה שם כל הזמן הזה

geashono

New member
מבחינה מוזיקאלית

זה שיר מדהים איזה עליות וירידות וגם מבחינת המילים את הקליפ אני אוהב פחות ושוב זה מקום 6 באנגליה מה הגיע למקום הראשון בשנת 84?

gihona

New member
משהו משעשע על הקליפ

אני לא יודעת אם זה יעבור בטקסט כי זה משהו שצריכים לראות, אבל אני אכתוב את זה בכל זאת... יש ספיישל של צ'אנל 4 על הקליפים של קווין, שבו בעיקרון יושבים כמה אנשים - רובם קומיקאים מאד מצחיקים, ומדברים על הקליפים והשירים. יש שם קטע בו בחורה צעירה יושבת ומהגגת על הקליפ הזה וזה בערך מה שהיא אומרת (יש לקרוא בצורה תיאטרלית למדי): Another one of my favorite videos has got to be... It's A hard Life. the vidoe just looks like Freddie is having the *best* time... it's almost like he has written the treatment himself and said "i want this medieval bowl and i want this fabulous suit that's got these eyes and i want it to have feathers - have to have feathers have to "!!have feathers

למעלה