שמעתי גירסה לשיר של שלמה ארצי- ואני נבראתי לך

LAKOTA

New member
שמעתי גירסה לשיר של שלמה ארצי- ואני נבראתי לך

שמעתי כעת ברדיו אמצע הדרך, שיר קאבר לשלמה ארצי, ועלי פשוט לציין שנהנתי והגרסה הזאת בוצעה פשוט בצורה מעולה. השיר בוצע יותר טוב מהמקור ! ! תענוג היה להאזין לתשוקה שיוצאת מלירון מעוצמת קולו פשוט תענוג. מה שבטוח יש לנו זמר איכותי והלוואי שזה ימשך לישראל חסרים אומנים עם עוצמה, תשוקה, אהבה לשירה והכי חשוב המשכיות בתחום. כולם פנים יפות וגוף משגע אך אנו יודעים שזה לא מה שבאמת קובע. אהבתי, אהבתי בגדול.

../images/Emo45.gif

moshavnikit

New member
../images/Emo45.gif

אבל.. לירון תלוי גם בהחלטות המערכת של ערוצי הרדיו השונים ואם הם מחליטים לא להכניס שיר לפלייליסט אז רוב הסיכויים שלא הרבה אנשים יזכו להכיר אותו.. כמו שקרה עם "מתעורר מחדש" המעולה! הייתי בטוחה שהוא יצליח אבל לא השמיעו אותו אז לא הרבה מכירים אותו.

LAKOTA

New member
בהחלט צודקת

משום מה יש למדיה את הפנטזיה שהיא יכולה לקבוע ולכפו את דעתה (המיושנת) על קהל הצופים ו/או המאזינים. ברוך השם על ההמצאה שנקראת אינטרנט ואף אימיול ששם אנשים יכולים להנות מהחופש האמיתי ולמצוא להם את הסוג שהם אוהבים ואף את היכולת הטהורה של הבחירה החופשית למצוא סוגים שונים של דברים להם הם לא יכולים להאזין ולראות בגלל המונופול הילדותי של המדיה. אולי הגיע הזמן שהאומנים יתחילו להוציא את אלבומם אך ורק דרך הנט במקום לתת לתחנות ושאר אוכלי חינם את מיטב שנותיהם וכישרונם, הם במילא לא מעריכים רק מה שנכנס להם לבנק. בהתחלה אולי הם יפסידו אך המחיר של "הדיסק" ירד פלאים ובכך התחרות רק תעלה וגם אט אט רמת חייהם של אנשי התרבות בישראל, ולא כל זמר חתיך וזמרת עם חזה שופע ולבוש זול יצטרכו להיות נוצצים אלא לחזור למה שהם באמת אומנים בעלי כבוד, ומוערכים על פי מה שהם נותנים לנו הקהל וזה שקט והנאה מחיי היומיום.

גמני אוהבת את הגירסה של לירון לשיר

של שלמה ארצי , ויש ביקורות ממש טובות בקשר לגירסה הזו. רק חבל שאין לי את השיר הזה על המחשב
בכל אופן , שמחה שאת אוהבת את הגירסה ומקווה שאת מחכה כמו כולנו לאלבום המלא

למעלה