שמעתי, ככה שמעתי.!!!!!!!!

שמעתי, ככה שמעתי.!!!!!!!!

לפני כ-10 שנים, בערך ב-1992 נעלמה ילדה רוסייה ברמת-גן באופן מסתורי. כל המדינה רעשה בעקבות כל העניין הזה. אז לפני כחודש שמעתי איזו שמועה כאילו הילדה נחטפה לבולגריה והצליחה לברוח מאיזה חבורה של סוטים, הגיעה בדרך לא דרך לארץ. בגלל שממש סיממו אותה שם הי לא זוכרה כלום ויש טוענים שהיא משרתת בצבא היום ואמא שלה לא יודעת מזה אפילו... .... ... .. . פיקולו.

As I Am

New member
חח... ../images/Emo103.gif

גלי - אותך ואת הלינקים המיידיים שלך אני זוכרת מפורום "משחקי נוסטלגייה"
(משם גם קיבלתי את הקוביות שלי!
*מחייכת בגאווה*). אניוואי - כמה שזה מזעזע, אני חושבת שכמה שנים אחרי שהילדה הזו, אלכסנדרה, זאת ששמת אליה קישור נעלמה, מצאו את הראש שלה על חוף הים בשקית ניילון....
קראתי על זה פעם באיזה עיתון... עצוב...
לין

גלי®

New member
לינוש ... זו לא אותה אחת ...

להיא קראו נאוה אלימלך (אם אני זוכרת נכון )... אגב : מתאימות לך הקוביות שהחתול הקמצן נתן לך ...

As I Am

New member
...? ../images/Emo103.gif

לי זכור שקראו לה אלכסנדרה משהו...
את השם השני אני לא זוכרת ^^ אבל השם שלה הוא אלכסנדרה - וגם התמונה שראיתי בכתבה והתמונה שראיתי בלינק שנתת קודם הן תמונות של אותה ילדה (או של שתי ילדות מאוד - מאוד דומות
).

Wisper

New member
אוי אני זוכרת את הסיפור הזה

באמת אנשים מה קרה איתה

Die † dIE

New member
אני שמעתי ככה...

לפני בערך חודשיים או קצת יותר אפילו הייתה עליה כתבה ענקית בעיתון ימים של ידיעות האחרונות... והיה שם ראיון עם האמא שאורמת שאלכסנדרה כנראה שאבא שלה חטף אותה.... וזה בעקרון על רקע משפחתי.....באותה תקופה כולם חשבו שזה איזה ערבי! פשוט נורא זה היה...אני זוכרת בתור ילדה קטנה את הסיפור הזה... תנסו אולי לחפש בארכיון של ידיעות האחרונות את הכתבה הזאת! זאת הייתה אחת נורא מענייינת

למעלה