שמעתי כמה פעמים את הפיינל קאט

Enigma M

New member
שמעתי כמה פעמים את הפיינל קאט

חוץ משני השירים הראשונים השירים האחרים לא מי יודע מה. חוץ מזה שומעים שזה אלבום כמעט סולו של ווטרס, אפילו בשיר 8 נכנס סולו גיטרה ויש תחושה כאילו זה נעצר, לא זורם. בהנחה שהסולו של גילמור, שומעים בבירור איך ווטרס מגביל אותו. מה אתם חושבים על זה?

SMILE 4 NOTHING

New member
אני חושבת,

שאמנם זה לא זורם כמו החומה, (אולי כי זה אלבום פחות מושקע לדעתי...) אבל זה אלבום מעולה! ונכון שהוא יותר של ווטרס מאשר של פינק פלויד, זה באמת ממש חבל. ושיר 5 הוא הכי מדהים בעולם! איך יכולת להתעלם ממנו??

XCLASS

New member
תודה.כן זה השיר אני הכי אוהב בדיסק

באמת שיר מצוין

SMILE 4 NOTHING

New member
the gunner's dream

אם אני לא טועה... זה שיר מקסים, במיוחד הקטע שרוג'ר צועק, ואת הקול שלו מחליף סקסופון

rainbow demon

New member
בדיוק שמעתי את הרימסטרד..

האמת ברמקולים במחשב לא שומעים יותר מדי הבדל (פרט לצליל נקי יותר), אבל מחר אני אנסה בדיסקמן ואז לבטח אני אשמע את כל מה שלא שמעתי בגרסא ה"מקורית" :)

מה דעתך על הוספת השיר

When the Tigers Broke Free לאלבום? קראתי דעות - בפורומים זרים - לפיהם זה לא ממש משתלב, והיה עדיף להשאיר את האלבום כמות שהוא. האמנם? אני עצמי טרם האזנתי לגרסת הרימאסטר, כך שאין לי מושג.

rainbow demon

New member
קשה להגיד

האוזן שלי לא רגילה להשתלבות השיר הנ"ל במארג השירים , אבל בתכל'ס השיר לא קוטע את הרצף המוזיקלי מהסיבה הפשוטה שWTTBF פשוט נשמע אותו דבר כמו השירים באלבום, ועל אותו עקרון, והוא משתלב במקום באלבום שגם כך היה בו מן "שקע" מוזיקלי שאפשר למלא אותו במשהו (אחרי One of the Few). אבל לטעמי, זו תוספת מלאכותית. לא ברור למה החליטו לתקוע את השיר באמצע האלבום. בד"כ בגרסאות מיוחדות של אלבומים ישנים מוסיפים את השירים החדשים לסוף או בדיסק נפרד. השיר כשלעצמו לא מפריע באלבום, אבל הוא אינו כה משפיע שבגללו יש לשנות את סדר השירים. אם יורשה לי לאמר משהו על האלבום באופן כללי - לעומת הדארק סייד ווויש יו וור היר, אני לא חושב שעל הרימסטר הזה כדאי להוציא כסף. אין כמעט הבדל משמעותי למאזין הממוצע (אלא אם כן חפצתם בגירסאת ה5.1 למערכת המשוכללת של הדוד העשיר)

למעלה