שמעתי מחרוזת מדהימה של פריד.

שמעתי מחרוזת מדהימה של פריד.

ואני חייב לדעת מאיפה היא,יש שם שיר כאייל תערוג ואחרי זה הוא עובר לשיר אחר שכחתי את המילים מחרוזת שקטה אדירה של פריד אני חושב שזה משהו חבד"י אשמח אם מישהו יגיד לי איפה אפשר לשמוע את המחרוזת הזאת :)

תפרט יותר.

לפריד יש שני כאיל תערוג. אחד ישן שמופיע ב"זה הזמן" והשני, אחד הגדולים של פריד בכל התחומים, שנמצא ב"שטר התנאים". לאיזה מתוכם אתה מתכוון? איזה עוד שירים שמעת שם. לא כתבת כמעט שום פרט שיוכל לסייע לי להוביל אותך אל התשובה. תנסה להיזכר כמה שאתה יכול איזה עוד שירים שמעת שם ואז ננסה לעזור.

עוד כאיל תערוג שכחתי

מתוך ניגון הבעשט. אך גם לזה לא נראה לי שהתכוונת כי זה מופיע כשיר עצמאי ולא מחרוזת.

נכון אבל יכול להיות

וזה לא מחרוזת אלא שיר ומשום מה חשבתי כך אינני יודע המילים אולי "על כן אוחיל לו" אני לא בטוח ולא של פיליפ :)

בילבלת אותי לגמרי.

זה שיר או מחרוזת? הייתי מציע שתשאל שוב את שאלתך בצורה מסודרת ומתוקנת.

השיר הזה היה עוד הוכחה

בשבילי שפריד הוא המלך רק חבל שרוב חברי הפורום לא חושבים כמוני כך בכל אופן משמע מתוצאות הסקר שערכתי חבלללל =)

כאיל מתוך ניגוני הבעל שם טוב...

אגב לפריד יש שלושה לחנים לשיר כאיל, א.מתוך ניגוני הבעש"ט ב.מתוך שטר התנאים ג.מתוך זה הזמן. וגם למרדכי בן דוד יש שלושה לחנים אחרים לשיר "רחם בחסדך" א.המפורסם והמוכר מתוך הדיסק "וביום השבת" שם גם מזמר ילד הפלא יידל ורדיגר, ב.מתוך הדיסק "כולנו יחד" שיר שמבצע ורדיגר בהרמוניה מושלמת ביחד עם פריד שיר מרגש שמושר ברבים מבתי ישראל בשבתות, ג.מתוך הדיסק "משיח במהרה יבוא" לחן לא כל כך מפורסם אך ממש עצוב ומרגש הייתי ממליץ לכם לשמוע אותו.

אתה באמת לא קורא את כל השירשור???

רבע שעה לפניך כתבתי את אותם דברים וציינתי שלא לזה הוא התכוון כי זה לא מחרוזת.

למעלה