שמעתי על הפורום שלכם והחלטתי להצטרף

היאט

New member
שמעתי על הפורום שלכם והחלטתי להצטרף

שמעתי מחברה בפורום (יפית) על הפורום שלכם שהוא נפלא והחלטתי להצטרף. אז למי שמכיר את יפית לצערי, היא בבי"ח עם גירוי יתר שחלתי ומי שמכירה ומעונינת להתקשר שתכתוב ואני אתן לה את הטלפון. קצת עלי, אני מנסה להרות כבר מספר שנים אך ללא הצלחה. היתה לי לצערי, הפלה או יותר נכון לידה מוקדמת ובזה נגמר נסיוני בנושא. חודש הבא בע"ה הפריה ראשונה. עיינתי בשאלות והתשובות שלכם בפורום ונתקלתי בהרבה בנות שעברו הפריה ולצערי ולצערן הפילו. רציתי לשאול האם ובמידה וIVF מצליח הוא בעצם לא כמו הריון רגיל והסיכוי להפלות או לידות מוקדמות גדול יותר? תודה היאט

ברוכה הבאה

בתקווה לשהות קצרה במקום לי אמרו שהריון מהפריה כשהוא הריון זה כמו כל הריון , אני בשלושת החודשים הראשונים קיבלתי הורמונים נוספים , אבל כל מקרה לגופו. בהצלחה

יעל@

New member
היאט

ברוכה הבאה, ומקווה כי שהותך בפורום תיהיה קצרה. ככל שידוע לי ולפי מה שקראתי הסיכויים להפלה הם דומים - עם טיפולים ובלי טיפולים. הרבה פעמים מקבלים טיפולי תרופתי שיכול לעזור בתמיכה להריון לאחר הטיפול. בהצלחה, יעל

היי היאט

כדרכנו בפורום, ראשית אוכל לאחל לך ששהותך תהיה כאן קצרה ככל האפשר. שתעברי במהרה לפורום הריון אחרי... שנית, אני לא חושבת שזה נכון. וגם שאלו שאלה זו בנות בפורומים של הרופאים. אומנם רואים/שומעים על בנות רבות והפלות לאחר טיפולים, אבל זה לדעתי בגלל שזה הריון מרובה עוברים (מעל עובר אחד) ובגלל שאת מתעניינת בנושא. אני אישית עברתי "חוויה" כזו בשבוע 22 של לידה מוקדמת של תאומים גם מטיפולים. אם את רוצה פרטים נוספים. ברצון. ביי. סאני.

TWEETY =^.^= 6

New member
ברוכה הבאה מלונית ../images/Emo24.gif

ואמן ואמןןןןןןןן שתהיה לך שהות קצרה וד"ש חמה לחברתך עם מליונים של איחולים להחלמה מהירה

ברוכה הבאה הייאט ../images/Emo24.gif

שתהיה שהותך עימנו קצרה, ובמהרה נעביר אותך לידיהן האוהבות של פורום הריון אחרי. לשאלתך, במידה וטיפול הפריה כלשהו מצליח, הסיכוי לסיום תקין הוא כמו בהפריה טבעית. אלא מה, מאחר שבטיפולי הפריה יש יותר סיכוי להריונות מרובי-עוברים, הסיכויים להריון בסיכון גבוה, לידות מוקדמות והפלות הוא גדול יותר. לכן, יש רופאים היום שמגדירים הצלחה בטיפול, לא רק כשהמטופלת מצליחה להרות, אלא שההריון הוא עם עובר אחד והוא מסתיים בשלום. שיהיה
מרב

salpter

New member
ברוכה הבאה, מקווה שמהר תעברי

לפורום השכן, אין לי נסיון לגבי שלותיך, אך מקווה שתקבלי פה מענה במהרה על שאלותייך ותמיכה בטוח. לגבי יפית התקשרתי אליה ויש מענה קולי ולכן השארתי לה איחולי החלמה אצל מוקד האחיות במחלקה מקווה שקבלה אם לא, מסרי לה את דאגתי יום ולילה אני חושבת ומאד רוצה לשמוע את קולה דפנה. 744764 050

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו היאט ../images/Emo45.gif

כ25% מכלל ההריונות מסתיימים בהפלה. בעבר היה מקובל לחשוב שבטיפולי פוריות יש סיכוי גדול יותר להפלה, אבל היום נוטים לקבל שהסיבה לכך היא רק בגלל שחלק מהנשים שעוברות הריון כימי (השתרשות הועבר שנופלת עוד לפני שמזהים שק הריון) או הפלה בשבוע מוקדם- בכלל לא מודעות לכך, וחושבות שזה היה סתם איחור. ורק אנחנו- שרצות לבדוק מיד עם העלמות הכוריגון מהדם- מזהות כל יחידת בטא נוספת בגוף שלנו. כאן, אנחנו פשוט פורטות לפרוות את החוויות שלנו- שמחות ועצובות כאחד. ולכן אנחנו נתקלות כל כך הרבה בהפלות, וצרות אחרות. שבוע טוב נועם

שושי @:-)

New member
הייאט היי

כן אני יודעת שיפית בבית חולים ואני מתכוונת לקפוץ לבקר אותה מחר. בנוגע להפלות. אני עברתי 12 כאלו חלקם בשלבים של עובר ודופק וחלקן כהריון כימי. אם תרצי לדבר בקשי מיפית את הטלפון שלי בנתיים ברוכה הבאה ולא משנה לאיזה פורום שושי

gilal

New member
היאט, ברוכה הבאה לפורום

אני גם חדשה בכל זה. עדיין לא עברתי שום טיפול אנחנו בשלבי בדיקה והתרגלות למצב החדש. שיהיה בהצלחה. גילה

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ראיתי שכבר קיבלת תשובה לשאלתך אז רק אאחל לך המון הצלחה, בתקווה שתעברי לפורום הריון לפני שתספיקי להתמכר לפורום הזה...

גם לי אמרו

שהריון אחרי טיפולים הוא כמו כל הריון, אלא שהמעקב הראשוני הוא במקום בו טופלת ולא בקופ"ח. הרבה הצלחה וכמה שיותר מהר!

למעלה