שמעתי על סרט חדש

juky girl

New member
שמעתי על סרט חדש

עם אורלנדו ומשהו עם ירושלים??? זה נכון???

drusilla sh

New member
זה לא בטוח...

והנה מה שמצאתי על זה: Kingdom of Heaven News From Ign.com: According to CHUD, Paul Bettany who played Geoffrey Chaucer in A Knight's Tale may get medieval again for Ridley Scott's forthcoming Crusades epic Kingdom of Heaven. Although Variety recently reported that Orlando Bloom was the frontrunner to star, CHUD says that Bloom might not be in it after all. CHUD, citing anonymous sources, claims "Paul Bettany has been testing for the lead in Kingdom of Heaven for the last week. Reuters confirms that his name has been attached to the role, but if our scooper is to be believed, Bettany is the man Ridley Scott wants." Kingdom of Heaven begins filming this January on a budget of $100+ million. William Monahan penned the screenplay, which Variety says is set in the 12th century and "focuses on a young blacksmith who becomes a knight and helps defend Jerusalem against the Crusaders. There is also a love story, as the young knight falls in love with a princess."

LaLyBeLL

New member
זה נכוןןןןןןןןןןןןןן

הרגע אימא שלי זיפזפה שטלויזיה ונעצרנו לשניה על ערוץ E ופתאום המנחה שם אמרה שאורלנדו בלום הולך לצלם עוד סרט עם הבמאי רידלי סקוט (שאני חולה עליו ד"א) והוא ישחק שם אביר שמגן על ירושלים והרגע גם שמעתי שיש שמועות שזה יצולם בארץ!!!!!!!

LaLyBeLL

New member
חברה שלי אמרה לי

כי בדרך כלל סרטים על עיר מסויימת מצלמים בעיר הזאת כמו שז'אן קלוד ואן דם צילם בירושלים...

Lao

New member
אם זה נכון......../images/Emo23.gif

אני לא יודעת מה אני אעשה. אני באמת שפשוט לא יודעת מה אני אעשה. קרוב לוודאי אנסה ללכת לאודישונים לסרט.........

מרי בל

New member
אם באמת

אם זה באמת יצולם בירושלים אז אני אסע אבל לא כדאי להתלות על גדרות ולהתנהג כמו המעריצות של היי פייב ז"ל אלא רק כדאי לראות אותו וכאלה וגם את הסט חוצמזה שגם משחק מעניין אותי לדעתי זה יהיה מזניב רק שלא יהיו פיגועים *טפו טפו טפו*

LaLyBeLL

New member
אני אישית ..

לא תולה בזה יותר מדי תקוות, לא לשכוח שלא הרבה מגיעים לארץ.. אבל בכלל הרעיון שהוא ישחק בסרט על ירושלים לדעתי דיי מלהיב חח נקווה שיהיה ק'צת יותר שקט עם הפיגועים והכל כי כשהמצב ככה לא נוכל אפילו להאשים אותם אם הם מחליטים לבנות תפאורה במקום לבוא לפה חח עוד סרטים שאורלי הולך להתחיל לצלם בזמן הקרוב זה שודדי הקאריבים 2 ואיזשהו סרט שיש שמועות שהוא ישחק שם איזה כתב של עיתון נראה לי בזמן איזשהי מלחמה.. לא יודעת.. סיפור אמיתי כזה..

Galadriel 3000

New member
אוף אבל

קוס אמק בחיים לא ירשו לי ללכת לירושליים ואי מזה אכעס על עצמי שאני ככה מפספסת הזדמנויות... גרררררררררררררררררר....

little bry

New member
אמן אמן אמן אמן אמן

אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן שהוא יבוא לארץץץץץץץץץץץץץץ פיווווו גם אם הוא לא יבוא לפחות הוא יהיה האביר שמגן על ירושלים
חיחיחי זה יהיה סרט טובבבבבבבבבבבבבבבבבב מתי מתחילים לצלם אותו אם בכלל?

שודדי הקאריביים 2??../images/Emo163.gif|ג'וני|

|ספארו| ישישייישיישישישיש!!!! (סלחו לי על זה שאני לא מעודכנת..)

LaLyBeLL

New member
חחחחחחחח

גם אני אישית מתלהבת משובו של ספארו! חחחח
אמרו לי ד"א לכל אוהבות ג'ק ספארו/ג'וני דפ.. שהסרט החדש שלו - היו זמנים במקסיקו הוא אחלה ושהמשחק של ג'וני מזכיר שם מעט את ג'ק (שוב פעם משעשע כזה) - זאת נראה לי הסיבה היחידה שאני מתכננת ללכת לסרט חח

כן../images/Emo163.gif|ג'וני||ספארו|

נורא רציתי ללכת לסרט הזה, אבל הוא נראה (זמן עבר, בניין נסתר, מה השורש של "נראה"?) לי סרט פעולה ומכות שכזה, אז התלבטתי, אבל אם ג'וני מזכיר את ג'ק, ואומרים שזה יפה? אז אני אלך! ככה גם התחיל כל הקטע של שודדי הקאריביים: בהתחלה זה נראה לי מפחיד, או סתם סרט מכות שכזה, אבל כולם המליצו לי עליו. זה היה הסרט שבגללו התאהבתי בג'וני ובג'ק!

LaLyBeLL

New member
חח ../images/Emo13.gif דיי כמוני

היו זמנים במקסיקו נראה לי בהתחלה גם כזה רק מכות אבל אמרתי שאני אלך בגלל ג'וני ועכשיו אחרי שאמרו שהוא מזכיר את ג'ק אני בכלל רוצה ללכת שודדי הקאריבים מהרגע ששמעתי שזה הולך לצאת כבר אמרתי שאני אלך לבכורה כי אני אוהבת סרטי הרפתקאות כאלה ופיראטים והכל
הלכתי לבכורה באנגליה (לא הPREMIERE עם המפורסמים אלא בכורה רגילה) ופשוט התאהבתי בג'וני גם כן, יותר נכון לומר התאהבתי בג'ק!

למעלה