שמעתי על תחרות הסיפורים שלכם ורציתי לבקש שאולי מישהו ישלח לי קצת מידע על התחרות, ואיך משתתפים בה.
A avice9 New member 20/5/02 #1 שמעתי על תחרות הסיפורים שלכם../images/Emo92.gif ורציתי לבקש שאולי מישהו ישלח לי קצת מידע על התחרות, ואיך משתתפים בה.
שמעתי על תחרות הסיפורים שלכם../images/Emo92.gif ורציתי לבקש שאולי מישהו ישלח לי קצת מידע על התחרות, ואיך משתתפים בה.
א אלעד אברון New member 21/5/02 #2 בעקרון היא היתה אמורה להסתים אבל כל פעם אנחנו דוחים את התאריך האחרון. בתחרות כל אחד בוחר דמות, וכותב סיפור על איך הדמות היתה משכנעת את מפיקי ערוץ 10 להחזיר את הסידרה. הדמויות התפוסות בינתיים הן זינה, אלטו, אוטוליקוס, אראס, אנני, איב, ג´וקסר ולקרימוס
בעקרון היא היתה אמורה להסתים אבל כל פעם אנחנו דוחים את התאריך האחרון. בתחרות כל אחד בוחר דמות, וכותב סיפור על איך הדמות היתה משכנעת את מפיקי ערוץ 10 להחזיר את הסידרה. הדמויות התפוסות בינתיים הן זינה, אלטו, אוטוליקוס, אראס, אנני, איב, ג´וקסר ולקרימוס
א אלעד אברון New member 21/5/02 #4 את הסיפורים אתם יכולים כבר עכשיו להתחיל לפרסם כאן, בפתיל שיפתח במיוחד לשם כך.