שמעתי פנטזיה של שוטרת אמיתית

shoteret 27

New member
שמעתי פנטזיה של שוטרת אמיתית

היי חברים, הפעם ברצוני לספר לכם על פנטזיה אמיתית פנטזיה של שוטרת חוקרת את השוטרת פגשתי במפגש בנות שבועי בבית קפה קטן בתל אביב. השוטרת בחורה צעירה כבת 29 החלה לשוחח עימי ואני גליתי לה את סודי, מנהלת פורום סקס וכינויי שוטרת. הדבר מצא חן בעיניה והיא אתגרה אותי בסיפורה האישי. אני אספר לך פנטזיה שבוודאי אף אחד לא שמע על שכזו נסי אותי אמרתי וכך היא סיפרה לי החלום שלי הוא להיות עירומה במיטה יחד עם האקדח שלי האקדח ריק מהמחסנית שלו ואני מתחילה ללקק אותו מחזיקה את האקדח בעדינות רבה כאילו שמחזיקים חפץ עדין מתבוננת בו בערגה משוועת ומכניסה אותו לפי אני מוצצת אותו בתאווה בלתי מרוסנת קדימה ואחורה לא מפסיקה וממשיכה להגביר את המהירות מוציאה אותו מפי ואז כשהוא רטוב ולח מלשוני אני מתחילה להחליק אותו במורד גופי החטוב למעלה ולמטה פסי רטיבות מתחילים להיווצר על גופי החלק ואני מתחילה להתפתל תחת קור המתכת המוזהבת אני גונחת גניחה קטנה אחחחחחח ואחריה מתעצמות הגניחות שלי אויישששש זה טוב קור המתכת מעורר את גופי החם וגורם לי לצמרמורות תאווה. אני יורדת במורדות גופי למטה למקום הקדוש למשולש ברמודה ושם אני מתחילה למשש אותו עם האקדח לפתע ללא כל אזהרה אני מחדירה את קצהו לתוכי פותחת את כל דלתות תשוקותי אני מתפתלת בעוצמה רבה וקצהו רק חודר בעצמה רבה יותר אני ממשיכה ביתר רעבתנות כדי להגיא לשיא המיוחד ואז לפתע אני מרגישה גלי אורגזמה מתקרבים ובאים גלי הנאה גלי תאווה אני מתחילה ליילל בקול רם כמו חתולה רעבה ואז לפתע התפרצות אדירה אני צורחת בקולי קולות אחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושקט דממה משתררת לאחר מכן שקט של פורקן של נינוחות נפלאה הגעתי לאורגזמה!!!

dan32

New member
פנטזיה

תאור מעורר ומיוחד. האם מחפשת השוטרת מישהו שיהיה אחראי על ארסנל הנשק שלה...? או מישהוא שיהיה הנשק בנשקיה המיוחדת שלה...? הנני מאמין שלתפקיד זה יהיו הרבה מתחרים ומועמדים.

shoteret 27

New member
דן32 סקרנת את השוטרת27

היי דן מה שלומך שמחה לראותך פעיל מאוד בפורום סקס סקרנת אותי הייתי רוצה לשוחח איתך גם בצאט אולי בפרטי שלי מה דעתך? ממני

dan32

New member
סקנות

כפי שאת בטח יודעת הסקרנות הרגה את החתול, אך במקרה דנן הייתי אומר שזו סקרנות בריאה ומועילה. אשמח לפגוש אותך בחדרך. דן

הקצין

New member
תגובה לפנטזיה

שוטרת ... קראתי את הפנטזיה של השוטרת ( לא חדש פנטזיה מסוג זה ) 1 . עם ביצוע הפנטזיה היא כבר לא פנטזיה !!! 2 . קצת מצחיק לביצוע ( ואולי מכאיב ) לכל מי שמכיר אקדח מישטרתי ! הכונת !!! אוי ויי ! 3 . לידיעה ממתי אקדח מישטרתי מוזהב ? 4 . אולי למזוכיסטים ? שלך קצין וג`נטלמן

רמי22

New member
שאלה לשוטרת

בכמה זמן הגעת לאורגזמה והאם היה כלי ענק ?

elimi

New member
מממ

גם את גרמת לי להיות רטוב אני לא מבין למה ? 369396-056

למעלה