שמעתי פעם ש...

N a V e

New member
שמעתי פעם ש...

מישהו מאינקובס יהודי... אבל אני לא זוכר אם זה הגיטריסט או הבאסיסט. מישהו יודע? np-faith no more-falling to pieces

star breather

New member
גיטריסט. מייקי

(מייק) איינזינגר. חיחיחי.. אגב, כדי להמנע מוויכוחים מיותרים, עשה כמוני וכמו נועם - אינקו. לא אינקובוס, לא אינקובס, אינקו. (למרות שביננו.. זה אינקובוס.) np - tool - intolerance

WhyMeiry

New member
אהמ

בס. אינקובס. <ולא אני התחלתי>

צורת הביטוי הנכונה היא

אינקיובס. בשום צורה שהיא את bus לא מבטאים "בוס". np: beastie boys - sure shot

n o a m 18

New member
יש מ-כ-ו-ת

אני אגב עם וואי <מופתעים?> ומוזס בוס צורם לי אינקיו לא יוצא יפה בקיצור, אז הולך על אינקו בכל מקרה, הם כפרות (ברנדון!!!!! מת עליך נשמה!!!!)

Maddy D

New member
ממממממ

נראה לי אני מבטאת הכי לא נכון.. incubes לייק בראנדן דז..

PORCUPINE

New member
מה, אף פעם לא שמעתם את ברנדון אומר

incubus? ומבטא את זה ממש ככה - אינקובוס? אני מאמין לו! ככה אומרים את זה! np - The Prom - Ink on the Paper

star breather

New member
האא!! בדיוק!

למה אתם בדיוק חושבים ש א נ י אומרים אינקובוס? ברנדון (כפרוווות) אומר ככה! מואהאהאהה np - within temptation - mother earth הטרק הראשון מתוך האלבום עם השם הזה. מומלץ, יאמי. מטאל גות´י. (לא להקיא, בבקשה) ברגע שאני אוכל, אני אשיג את האלבום הזה. נאמי. אני בטח אצטרך להזמין אותו באינטרנט.. בלה בלה בלה.

n o a m 18

New member
אני אומרים?

אממ. לא נכנס לזה שוב. אינקו וזהו יאמי- Nine Inch Nails - hurt בדיוק נגמר, תודות לקני np splendora - you´re standing on my neck ועד שסיימתי לגרבץ <לא באמת, תרגעו> גם זה נגמר <ככה זה שירים קצרים דאמיט> ועכשיו np travis - be my baby עוד איזה קאבר (אחכ ורטיקל הורייזון, ובכלל הפלייליסט מלא בדברים שלא שמעתי פווווול זמן)

למעלה