שמעתי שהיה אתמול ערב קרבות חזק מאוד

daskaliano

New member
שמעתי שהיה אתמול ערב קרבות חזק מאוד

למישהו יש פרטים מי אירגן ומי התחרה ? אשמח להתעדכן.

nokia5

New member
איציק פרנקו ומושיק קידר

ארגנו, לא? שמעתי שזה היה במועדון בת"א ליד הנמל. והייתה ההיענות גדולה במיוחד. מי שיודע שיוסיף עוד פרטים.

daskaliano

New member
האם בחסות האיגוד הישראלי לקיקבוקס ?

למישהו יש תשובה ?

RoyceGracie

New member
אני חושב שלא, הם התנתקו ממשולבת

עכשיו הם עם המקצוענית...

RoyceGracie

New member
למיטב הבנתי... משולבת= האיגוד

הישראלי לקיקבוקס, בראשות אורי צבי.. והמנהל בפועל הוא רענן טל. אין דבר כזה "הליגה של לחימה משולבת"... אבל כולם קוראים לזה כך משום שמשולבת מארגנים הכל באיגוד הישראלי לקיקבוקס- למרות שאורי היו"ר. כשרענן, אלון, דון ועוד אחד ששכחתי את שמו (סלחו לי) נפרדו מאיציק פרנקו והקולגות שלו כך גם האיגוד הישראלי לקיקבוקס נפרד מהם. אם אני טועה, תקנו אותי..

nokia5

New member
cma יחד עם אורי צבי....

ומשולבת נכנסת בערבים שמארגנת הליגה המקצוענית.

chty

New member
וואוו!!! לא להגיד ככה על משולבת..

טוב ככה... קודם כל.. הזה שכחת את שמו.. עזב את רענן את אלון ואת דון... זה דבר ראשון....דבר שני.... היו קרבות חזקים במיוחד מהרבה שיטות... אירגנו את זה אירגון לחימה משולבת.. אך לא רק הם..(שיהיו לי פרטים אני יוסיף!) בנוגע לזה שהם נפרדו וזה... זה לא שהם נפרדו.. (לפי מה שאני יודע.. אם אני טועה אני אומר סליחה מראש..) טוב אז ככה... אלון רצון, רענן טל, ורותם דון לא עזבו... אלה "הוציאו" אותם מלחימה משולבת.. מסיבות שאינן קשורות לפה ואינן ברורות , איני רוצה לפתוח ריב או דברים אחרים..... ועכשיו ככה.. בנוגע לאיתן גיל... הוא נישאר כי הוא רוצה להישאר בלחימה משולבת ולא לעבור לCMA. הדבר הכי מוזר... שזה אותו דבר!(אותה שיטה.. רק מאמנים אחרים.. ששניהם טובים כמובןןן!) לכו תבינו... העיקר אני יודע מה בשבילי... לחימה משולבת היא משפחה בשבילי.. ואין משהו אחר בשבילי! אם כל הכבוד לרענן ולרותם ולאלון.. הן מאמנים טובים.. אך הם לא בשבילי.. לא יודע מה איתכם... chty.

RoyceGracie

New member
מה הכוונה הוציאו ?

3 מאמנים "הוציאו" 11 (בערך) מאמנים אחרים מהשיטה ?

chty

New member
לאאאא.. תגובה בפנים...

איזה שלושה מאמנים?! נראה לך..?! נכון אלי אלימלך.. זה שהמציא את משולבת... סילק את אלון רצון את רענן ואת דון... עכשיו מובן?! כאילו הם כבר לא קשורים לשיטה.. ולא הם (cma) הוציאו... את לחימה.. אלה המשולבת הוציאה אותם! מובן עכשיו? chty.

garey

New member
התשובות הכי מדוייקות אורי צבי ....

למה לחפש ספקולציות עם האדם המתאים לתשובות אלו בכללותם, התשובות הנכונות והמדוייקות בידי אורי צבי , כל אחד רושם שואל ועונה מבלי ידיעה ,איגוד, פיצול לחימה משולבת וכו"לי ג'רי

ג'רי ידידי,

בכל הקשור למה שקורה במשולבת או במועדונים אחרים,אינני מתערב ואינני מתמצא,אלו הם סכסוכים אישיים בינם לבין עצמם.אני מטפל בכל הקשור ל"איגוד הישראלי לקיק-בוקס" בלבד. את השאלות הקשורות למועדונים עצמם,יש לשאול את המאמנים הקשורים למועדונים אלה. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

garey

New member
אורי צבי השאלות נישאלו לגבי איגוד

לגבי נסיבות עזיבתם של חלק מלחימה משולבת ,זו בעיה של הגופים הללו , שאלות ותשובות הם יעבירו עם בכלל ,עדיף לא על גבי פורום אלה באישי , כי אין טעם להתסיס את הפורום בכלל ג'רי שבת שלום

garey

New member
daskalianoכל הכבוד למושיק ופרנקו

היה ערב משובח של לוחמים עם דם חדש ,נהניתי מאוד לראותם ,הנויים לתלפיות ולוחמים עם רצון ושאיפה להיתקדמות ,צדו את עיני כמה לוחמים שעם עוד 2-3 קרבות ברור שיגיעו לארועי הזירות ,אצל מושיק ואבנר {אלדד לוי} איציק פרנקו ,וגם חניכו של אורי בנוי טוב ועם עוד מעט השקעה יוכיח את עצמו,כלל המאמנים עושים עבודת קודש והלוחמים שעלו גילו יכולות מפליאות לתחרויות ראשונה ושניה ,זו הדרך להצלחה , ג'רי מזרחי

daskaliano

New member
אורי צבי העלה חניך לערב הקרבות ?

אז הערב כן היה בפיקוח האיגוד הישראלי לקיק בוקס. אחרת איך עלה חניך לתחרות ?

t123t1

New member
זה היה אינטר קלאב זה לא חייב להיות

בפיקוח של האיגוד קיק בוקס או של חבריו

DNANE

New member
הייתי שם , היה ערב קרבות בן זונה!

ראיתי רק קצת קרבות כי הייתי עסוק בלהכין את החבר'ה מהמכון שלי לקרבות, אבל היו קרבות ממש יפים ברמה טובה מאד!!! אני מקווה שבקרוב יהיו תמונות.

Boxline

New member
ערב טוב DNANE

מה שימך האמיתי ? איפה אתה מאמן ואת מי העלית לקרב?

El4d

New member
זה המשתמש הקבוע שלי

המשתמש השני של חבר שלי ששכחתי לצאת ממנו. קוראים לי אלעד ואני מתאמן אצל יוני שטוף. מהמכון שלי עלו לקרבות : נאור יאנקו שניצח בנוק אווט שגיא תדמור - הפסיד שחר בלולו - הפסיד לאחד שמתאמן ב Vos Gym . שחר כמעט בן 13 ומתאמן 3 וחצי חודשים ועשה קרב נגד אחד בן 15 שמתאמן 3 שנים ככה ונלחם יפה מאד. תזכרו את השם הזה. ועשה גם גל הסנטה, שניצח בקרב קארטה.

למעלה