שמעתי שהיתה היום שרפה גדולה

אני לא אתפלא אם זה בגלל כל הנפצים

האלו שלא נותנים שקט בשבוע האחרון.

NoWords

New member
נכון../images/Emo70.gifכל השבוע אני שומעת בומים../images/Emo12.gif

חןשסק

New member
הנפצים האלה זה פשוט סיוט...!

אצלינו בבצפר יש כמה ילדים מפגרים שבמשך שבוע לדעתי, זורקים במסדרון נפצים (ופצצות סירחון) בזמן שיעור.... טוב.. זה לא כל כך ייחודי שזורקים אצלינו נפצים- אבל מה הסבירות שמישהו לאחרונה קיבל פירות יבשים על הראש באמצע שיעור....?
רק אצלינו זה יכול לקרות חח...

cobainos

New member
../images/Emo46.gifהנפצים האלה...לדעתי..

המשטרה לא עושה כלום בבירור של המקור של הדברים המציקים האלה:נפצים,חזיזים וכו'... זה מקפיץ תלב,אמצע הלילה,צהריים,לא משנה מה,יש שקט ופתאום בוווום זה נשמע כמו פיגוע,זה יכול לגרום התקפי לב לזקנים,זה יכול לעשות פוול נזקים(לשמיעה) וזה מציק...ילדים קטנים שעושים את זה לא ממש מבינים אבל מי שמייצר את זה צריך להיענש.והפצצות סירחון האלה לדעתי צריכות לצאת מחוץ לחוק..זה כל כך מסריח ומגעיל שבא להקיא,בשביל מה מייצרים כאלה דברים?מה התועלת?

cobainos

New member
אגב...

אני יודע שהמקור של כל המטעני חבלה האלה זה בשיכון.

חןשסק

New member
איך אתה יודע? כי זה "שיכון המזרח"?

תאמין לי שגם בחנויות במרכז העיר ובמערב לא חסרים כאלו שמפיצים את כל הנפצים האלה והחזיזים... מספיק כבר עם הסטיגמות על השיכון!
נכון, יש שם פשע, ערסים ופרחות בכמות גדולה, בכל מקום כבר יש ערסים ופרחות ולא חסרים פושעים באף מקום. אפילו לא במערב החדש... כל בת ים שם. לא שאני גרה בשיכון, אבל חשוב לי להגיד את זה כי אני גרה בסביבה.

cobainos

New member
אני יודע כי יש שם את אחד המפיצים

וזה ממקורות מוסמכים,למה את מתעצבנת?

חןשסק

New member
אני מתעצבנת כי

זה מרגיז שאנשים אומרים דברים רק בגלל שזה "שיכון המזרח". תעשה לי טובה, אתה אמרת: זה "אחד המפיצים", אז למה להזכיר שזה רק מהשיכון? יש עוד מלא מקומות עם מפיצים כאלה. אני גרה באיזור, זה מעיד גם על הסביבה שבה אני גרה. ובלי קשר- אני מכירה אנשים מהשיכון והם לא פושעים ולא אבטיח...

cobainos

New member
"אחד המפיצים"

הכוונה למפיץ הראשי בערך...אני יודע מה אני מדבר ילדים מכל ראשון הולכים עד לשיכון בשביל להשיג את זה

קיר קמט

New member
זה ממש תינוקי

הייתי 10 דקות היום בעמית עמל.. כמה בומים, ילדים דפוקים... לעזאזל... כאילו, פאק, אתם בתיכון, תתבגרו, בכל זאת... ה10 דקות האלו הוכיחו מעל לכל ספק שכמה שהשכבות מתחתינו בגימנסיה דפוקות
, הגימנסיה עדיין פי אלף יותר טובה מהעמית עמל

dilan angel

New member
זה כזה מציייקקקק

כמעט הרגו אותי עם הנפצים האלההההההה לפני כמה ימים הוצאתי משהו מהלוקר ובום(ילדה דרמטית) 2 מטר לידי היה חזיז היו כמה פקצות שהתחילו לבכותתת.. חחח אז זה היה די שווה בעצם!

Guy Schlesnar

New member
שלושה שבועות רצוף!

זה באמת סיוט! כשאני הייתי עושה,בכיתה ה-ז,עשינו פעמיים,שלוש ביום. אבל עכשיו? שעת אפס? בום. הפסקות? בום. באמצע מבחן? זורקים נפץ לכיתה. במסדרון כל הזמן יש. אני חוזר הביתה,בומים. אחרי הצהריים כל הזמן,וגם בערב. כמה סבלנות כבר יכולה להיות? שבוע זה יעלה על העצבים,בסדר,אבל אני אסבול בשקט,אבל 3 שבועות? חלאס! אני משתגע! אני כל כך מחכה לתפוס מישהו בזמן מעשה,אני הולך לפוצץ אותו. חוץ מזה שאני מתלבט ברצינות אם לבגוד בעקרונות שלי וללכת להלשין במשטרה על מי שמוכר. זה הדבר היחיד שיכול לעצור את זה.

למעלה