שמעתי שיוגה מרזה...

• פותח הנושא Lux
  • פורסם בתאריך

Lux

New member
שמעתי שיוגה מרזה...

זה נכון? (שלא תבינו לא נכון, זה לא מה שמושך אותי לכל העסק...)

יוגי בר

New member
שמעת נכון

ואם זה בראש שלך-יוגה מרזה בסבבה. יש לזה בהאת´ה יוגה תחום שלם שנקרא פרניימה- מדע הנשימה והשליטה באנרגיית החיים. אימון יומיומי בפרניימה (20 ד´)ירזה אותך חופשי ויעשה אותך בריא בריא. מילה שלי. אבל, את זה לומדים רק באופן מסודר ולעניין אצל מורה מיומן. איך ולמה מרזים בדיוק- זה סיפור אחר. יוגי בר

אחד32

New member
למה מרזים?

אולי תוכל לפרט מדוע מרזים ומאילו פראניאמות? מהן ההשפעות האחרות של פראניאמה?

יוגי בר

New member
ככה מרזים....

אחד שתיים שלוש- ברוך שובך. למה מרזים? כיון שזמן שאתה מבצע פרניימה אתה מספק לגוף כמות חמצן בלתי רגילה. זו מסה של חמצן שבדרך כלל אינך מכניס לגוף.ומה מתבצע בחילוף חומרים יעיל? תהליך שריפה. מה נחוץ לתהליך שריפה? חמצן. הפרניימה הטובה ביותר לעניין היא אנלומה וילומה- נשימת נחיריים מתחלפת. היא מגבירה את אש העיכול שלך בצורה פנטסטית. התוצאה הרזייה. עשה לפחות 20מחזורים של אנלומה וילמה מידי יום וזה עובד פיגוז. ההשפעה העיקרית של הפרניימה היא ייצוב, איזון והכנה של כל מערכות העצבים לקראת כינוס החושים והשגת השליטה בהכרה. שלטת בהכרה- שלטת בעולם. זה הסיפור. ושוב אני חייב להדגיש ולהדגיש. פרניימה זה עניין רציני מאוד. פרניימה אינה יכולה להתבצע בצורה מכנית. פרניימה דורשת לימוד מסודר ועקבי בעזרת מורה מנוסה שעבר בעצמו את כל השלבים והקשיים הכרוכים בלימוד מדע הנשימה. אסור בתכלית האיסור לתלמיד לבצע שום סוג של פרניימה ללא הדרכת מורה צמוד. נקודה. רוצה הדרכה צמודה- אני לרשותך. יוגי בר

למעלה