בערוץ פוקס קידס היה פעם משודר סידרת המשך לספיידרמן, היא הייתה באנימציה ממוחשבת, וקראו לזה "ספיידרמן-הדור הבא", משהו כזה. אני לא חושב שהיא משודרת עכשיו, אבל תבדוק.
שלא מיזמן יצאה בארצות הברית זה מתחיל מההתחלה(לפי מה שהבנתי) עם סיפור חדש ויכל ליות בעולם אחר(לא ממש היתעמקתי בזה) אני לא חושב שהיא כבר הגיע לארץ(אני כמעט בטוח שהיא לא הגיעה) אז עם על זאת אתה מדבר אז היא עוד לא משודרת לא מיזמן היתה משודרת בפוקס קידס הסידרה אמיזינג ספיידרמן(ניראה לי שקראו לה ככה)היא סידרה די ישנה משנות השמונים ניראה לי והיא שודרה לפני שנה בערך בפוקס קידס אחרי זה יצאה הסידרה ספיידרמן וחבריו שהיתה משודרת בערוץ שש ופוקס קידס עוד לא שידרו אותה אז מי יודע היה את ספיידרמן הדור הבא(זה לא היה ללא גבולות?)כמו שאמרו בהודעה מעלי שהיתה משודרת בימי שישי שבת בשנה שעברה והפסיקו לשדר אותה (אחרי 10 פעמיים שהם שידרו) יש את הספיידרמן הרגיל(לפי דעתי זה היה הכי טוב)שהיה משודר ניראה לי בכל ערוץ אפשרי (1,2,6 ופוקס קידס אני לא בטוח) שכבר לא משדרים אותה כי היא ניגמרה(ועוד לא יצאה לה פרק סיום!!!!!מה זה הם במערבולת גברת קורים אומרת ועכשיו נימצע את אהבתך או משו כזה ואז אין פרק שהם בעולם שמרי ג'יין נימצאת לא הם לא יעשו לו פרק המשך קשה להם) יא ניזכרתי עכשיו בספיידר וואומן(אין שחכתי ממנה)למישו יש תמונה שלה? דרך אגב זה אני אנדרו15 פשוט נימאס לי מהשם הזה אז החלפתי