שמעתי שיש מקום

שמעתי שיש מקום

בהרצליה או ת"א שמארגן הקרנות פרטיות או ציבוריות של סרטים, משחקים חשובים והופעות חיות... אני משוכנע שיקרינו בארץ לכל מי שלא יפקוד את לונדון באותו יום שבת. אז אם מישו יודע על מקומות שמארגנים כאלה התאספויות - נא לשתף! :)

אני בטוחה ב-99%

שיהיה לפחות ערוץ טלוויזיה אחד שישדר את הארוע בשידור ישיר. עפ"י אתר הבית של הארוע, מלבד כל ערוצי הטלוויזיה והרדיו של ה-BBC לדורותיהם, גם ערוצים אירופאיים ישדרו אותו. עוד מוקדם לדעת בדיוק מי ישדר את זה במחוזותינו; זה יתבהר במהלך השבועיים הקרובים, להערכתי.

בטוח שישדרו את זה בטלוויזיה

אני מתכוון אם יש מקום שמרכז ארועים כמו הקרנה על מסך ענק עם מערכת הגברה קולנועית, שכמובן עדיין לא תתקרב לדבר האמיתי, אך עם זאת לוקחת את החוויה של צפייה במרקע הטלוויזיה.

וואלה, זה יהיה נחמד

בטח מישהם יקחו יוזמה. השאלה היא מי הקהל המיועד, שכן יש עשרות אמנים המופיעים ב-5 (או 6) המוקדים, ואלו אמנים מגוונים מאוד. כל ההופעה של הפלויד תארך, להערכתי, לא יותר מ-30 דקות, מתוך השעות הרבות של הארוע כולו. כ"כ, כזכור הארוע הוא בשבת.

THEDUDE911

New member
לגבי שידור המופע בארץ.....

ובכן שלחתי אי מייל לכל הערוצים שקיימים בארץ כולל הכבלים,יס, ערוץ הראשון,ערוץ 22 וערוץ 10..... מן הסתם עדיין לא קיבלתי תשובה אבל ברגע שאדע תשובות אני מבטיח לעדכן מה נסגר לגבי זה

יופי, תודה! ../images/Emo140.gif

להערכתי, הנושא עדיין לא סגור אצל הערוצים עצמם, אבל נחכה ונראה. במהלך השבועות הבאים נקים מאגר של מקורות מהם ניתן יהיה לצפות בארוע ולשמוע אותו: טלוויזיה, רדיו, מקומות פרטיים, אינטרנט וכד'.

THEDUDE911

New member
בכל מיקרה אני מחכה גם לדיוידי

לדעתי בטוח יהיה לפחות ערוץ אחד שישדר את המופע מכיוון שלא רק פינק פלויד יופיעו, יהיו הרבה להקות מהשורה הראשונה והמופע הזה יפנה לקהל יעד מאוד מאוד נרחב אז לדעתי הערוצים לא ירצו לאכזב קהל זה ולכן זה ישודר. נ.ב: מעניין כמה מעריצי פינק פלויד יש בארץ? אתם יודעים אם יש פאבים כאלה שמוקדשים לפינק פלויד בארץ? ואם כן איפה?

פינק פלויד בארץ

פינק פלויד הם, להערכתי, הלהקה הזרה הפופולרית ביותר בארץ בשלושים השנים האחרונות. או לפחות אחת הכי פופולריות. יש להם מאות אלפי אוהדים בארץ. אגב, אני מעדיפה, ככלל, להשתמש במילה "אוהדים" ולא "מעריצים", שכן "הערצה" זו מילה לא הולמת לתאור היחס שבין אוהבי מוסיקה לבין אמנים. מקורה של המילה הוא בתקופה בה המימסד הישראלי ראה אמני רוק כתופעה מפחידה, מאיימת, וקרא להם "אלילי נוער". בהתאם, אוהדי המוסיקה היו "מעריצים" של אותם "אלילים". זה היה מזמן, לפני 30-40 שנה. אנחנו קצת יותר נאורים היום. אם באנגלית משתמשים במילה 'אוהד' (fan) בהקשר של אוהדי כדורגל ואוהדי מוסיקה, נראה לי שגם אנו יכולים לעשות זאת. אף אחד הרי לא קורא לאוהדי כדורגל "מעריצים", נכון? וממילא, לא נראה לי שיש בפורום שלנו מישהם שהם עד כדי כך "שפוטים" שאהבתם למוסיקה הופכת אותם למעריצים. אולי יש תופעות כאלו, לגבי אמנים וסלבריטאים מסויימים, אבל לא בפורום הזה.

THEDUDE911

New member
מה לגבי מקומות בילוי המוקדשים

לפינק פלויד כמו פאבים, בתי קפה וכו'? אם למישהו יש מושג לגבי זה אשמח לדעת. דרך אגב לקחתי לתשומת ליבי את המושג"אוהד" מוסיקה.....זה באמת יותר נכון ונשמע יותר טוב.

היית מגדיר עצמך כמעריץ?

זו כמובן זכותך. אבל הרושם שלי, מקריאת ההודעות שלך, היא שהיחס שלך לחברי הלהקה והמוסיקה שלהם, הוא שקול. אספנות אינה מעידה על הערצה, בהכרח (אלא על 'טיק' אחר, אבל ניחא.
). 'הערצה' אפשר למצוא, אולי, בעיקר אצל ילדים ובני נוער צעירים מאוד, אשר רואים סלבריטאים (מסוגים שונים) כדמויות-מופת שלא מסוגלות לטעות, ומחקים אותם.

flowerboy69

New member
ליד חוף התופים בתל אביב

יש מן בית קפה על החוף שמשמיע רק פלויד וסולואים...

THEDUDE911

New member
נשמע ממש נחמד

אולי אני יעשה טיול לשם עם חברה שלי, יש לך מושג איך קוראים למקום הזה?

afon

New member
החוף הכי דרומי של תל אביב

ליד אזור המועדונים והדולפנריום.

למעלה