שמעתי של PASULJ יש תכונה מיוחדת נכנס ברינה ויוצא בתרועה!
מ מדינת הנגב המערבי New member 5/9/09 #9 אחרי שאכלת Pasulj ואתה בירידה עם האופניים אל דאגה אתה תגיע במהרה ללא מאמץ לראש הגבעה בחזרה
מ מירי מירי New member 5/9/09 #4 אתה חושב שהם היו ממצאים את ה - ASULJ אם זה היה קורה להם ?!? Oni su FINI LJUDI !!! רצ"ב הסבר :
מ מדינת הנגב המערבי New member 5/9/09 #6 אכלתי מרק כזה כשהייתי ילד מתכון של טרזה סבתי היא נהגה להכין עם שעועית לבנה גדולה ובשר מועשן + הרבה פפריקה.
אכלתי מרק כזה כשהייתי ילד מתכון של טרזה סבתי היא נהגה להכין עם שעועית לבנה גדולה ובשר מועשן + הרבה פפריקה.
מ מירי מירי New member 5/9/09 #7 גם אמא שלי הכינה בילדותי ומכינה עד היום, אבל אני מ מ ש ל א אוהבת Pasulja ......
מ מדינת הנגב המערבי New member 5/9/09 #8 תעבירי את ה-Pasulja לכאן קצת יין אדום או רקייה עם לאנגוש וזו ארוחה מושלמת.
B bensha1 New member 5/9/09 #10 ביוגוסלביה התוודתי לסוג PASULJ שלא הכרתי הארץ, אני חושב שקוראים לו PREBRANAC או משהו כזה וזה טעים לאללה. השועית גדולה מאוד מין אפור חום מנוקד ויש לו טעם של KESTENJE (ערמונים). כאן לא פגשתי את זה!
ביוגוסלביה התוודתי לסוג PASULJ שלא הכרתי הארץ, אני חושב שקוראים לו PREBRANAC או משהו כזה וזה טעים לאללה. השועית גדולה מאוד מין אפור חום מנוקד ויש לו טעם של KESTENJE (ערמונים). כאן לא פגשתי את זה!