שמעתי שמועה

SoundsOfSilence

New member
שמעתי שמועה

האם זה נכון שאדוארד וסלמה נפרדו? ואני מצרפת פה תמונה. נכון שהייתה מלחמה בעיראק והיו כל מיני סלברטיז שהיו נגד המלחמה ואדי היה ביניהם? אז עשו קלפים כאלה של america's most unwanted עם תמונות של כל מי שהיה נגד המלחמה. אני מצרפת את הקלף של אדי. ואם תשאלו אותי הוא צריך להתגאות בקלף הזה שמראה כמה הוא לא מפגר כמו השאר.

swirrrly

New member
אני מאמינה שהוא אכן ../images/Emo118.gif

מתגאה בזה... רק למה דוקא מספר 3?? אישית הייתי נותנת לו אס או ג'וקר! או מלך.. וספייד הייתי נותנת לו! לא דיימונד! בעצם הארט ... ראררררר... נסיך לב!! יאפ דפנטלי! רארררררר אני אכין עכשיו קלף שלו של נסיך
...
אבל אם 3 זה אומר שהוא בין הכי פחות שנואים אז...

מיצי007

New member
חמוד מאוד../images/Emo70.gif

רק חבל שיש את המשך השיער של הנסיך... בכל מקרה זה ממש נחמד,אני אצרף את זה לאיזשהי גלריה.

swirrrly

New member
חי=/ ../images/Emo118.gif

אם רק לא הייתי כותבת "לא משעשע" ואת כל הודעות הצומי האלה *כולל זאת* או בכלל לא הייתי נשמעת כזאת תלותית, אז הייתי יודעת אם זה אמיתי.. אוי שיו זה כולה שטות ששירבטתי במחשב בשתי שניות!

מיצי007

New member
אהההם איפה שמעת את זה../images/Emo35.gif

מעניין בכל מקרה לבדוק את זה. וכן אד היה ביניהם,הוא פשוט היה חכם כי הוא אמר שהוא לא מבין למה יוצאים למלחמה בעירק שאף אחד לא יודע את הסיבה וזה טיפשי. זה לא שהוא שנא את אמריקה או משהו,הוא מאוד אוהב את הארץ שלו...אבל אנשים טרחו לפרש אותו אחרת.

swirrrly

New member
באמריקה באמת לא ידעו ../images/Emo118.gif

את הסיבה
הסיבה לא הייתה להחליף את המשטר שם ולעשות צעד נוסף בסיכול הטרור בעולם?

SoundsOfSilence

New member
חחחחחחח

מתאים לאדי להיות נסיך לב. וראיתי את זה בדבר הזה שיש בכבלים הדיגטליים שקשור איכשהו לגיא פינס.

swirrrly

New member
יש לי שאלה ../images/Emo118.gif

אני צריכה להסיק מהכינוי שלך ומהחתימה שלך שיש לך משהו מהסרט "שתיקת הכבשים"?

מיצי007

New member
מממממ...אם היית יכולה יותר לפרט

זה היה עוזר למרות שאני לא סומכת על השטויות שאומרים בארץ

SoundsOfSilence

New member
אממממ...

אין לי ממש מה לפרט. כל מה שהיה כתוב זה שהם נפדרו. ובקשר לשתיקת הכבשים... למרות שזה אחלה סרט אני פשוט אובססית לכבשים (בלי השתיקה). יש לי אוסף של כבשים.

למעלה