שמעתי שמועה....

שמעתי שמועה....

שהחבר'ה טיפה חמדנים עכשיו שהם מצליחים בטרוף... קצת הורס לי העיניין הזה... מה אתם אומרים?

תשמעי...

שוטי הנבואה הם להקה. ואם כמה שהם אנשים טובים ופשוטים וכו' וכו'. כל אחד צריך לעשות כסף, אני לא חושבת שאת צריכה לקרוא לזה חמדנים. זו הדרך פרנסה שלהם והם באמת צריכים להרוויח מזה, כי כפי שאת יודעת אומנים כיום בארץ לא עושים משהו כסף. ותאמיני לי שאפילו 150 שקל היום להופעה נחשב עוד איכשהו בגבול הסביר. ואם הם לוקחים להופעה 100 לא צריך לבכות על זה במשך לילות. את רוצה? תשלמי את לא רוצה אל תשלמי אף אחד לא מכריח אותך. אני בטוחה בזה.

אני חושבת שהמחירי הופעות שלהם

בהחלט מופרזים בטירוף
ובגלל זה אני שוקלת פעמיים לפני כל הופעה
אני לא רוצה לכנות אותם חמדנים, כי רוב הסיכויים שזה בכלל לא הם קבעו את המחיר...

falafel1

New member
הייתי אתמול

ווואלה, 100 שקל זה כלום לעומת מה שהלך שם. היה הופעה בסט של הבסט כולם התחפשו מוזר והיה ממש צבעוני. אברהם התנצל על זה שהיה כתוב בהזמנה "מי שלא מתחפש שיחפש". :) הם דיברו על הדיסק השלישי, הדיבור הוא על אוקטובר. חוץ מזה היה שם מתחם צ'אי ועניינים, היה הפקה די גדולה, 100 שקל לא היה יקר

לא לגמרי הבנתם אותי...

אני באה לגמרי בטוב!! אבל, אני יודעת שזה הם קובעים את המחיר של עצמם ולפי זה בעל הבית משלים את חיר הכרטיס.. אבל אני מדברת על הרבה מעבר, פתאום כל הופעה שלהם זה הפקה, ארוע, אין יותר אינטימיות... אולי זו רק תחושה שלי... וואלה, היום אני שמה 200 ש"ח אם מבטיחים לי הופעה קטנה, במקום קטן וחביב.... ולאדומה היקרה, נראה לך הייתי הולכת בלילקחת אותך? פשוט שמעתי שזה הולך להיות משהו ע-נ-ק ואני בא לי קטן וחמים....

RedDesert

New member
אממממ..

תכלס אני לא ממש מבין בזה... אבל יש מחירים גבוהים בהרבה בארץ...אז על לנו להתלונן...למשל אהוד בנאי או ברי סחרוף לוקחים מעל 150 להופעה...

mikpik

New member
חדשה פה...

היי אני מיקי ואני חדשה פה..אם שמתם לב... אני עוד מעט 18 מקריית שמונה...

mikpik

New member
אופסססססססססס

הייתי אמורה להוםיף את זה לשרשרת נוכחות.. תסלחו לי..

למעלה