שמעתי שמחכים לתמונות...אז הנה שרון המקסימה מסבירה לנו...
1 10הילה10 New member 3/4/06 #4 רגע שולי...אני גם עם הקטנה שהתעוררה והנה האוכל הטעים כולל עוגת יום ההולדת של שרה המקסימה
1 10הילה10 New member 3/4/06 #12 תודה לאיריס שרון שולי על המפגש הכייפי...על הארוח הלבבי ומחכה למפגש הבא...אולי עד אז עם שמיכה...
ש שולי הסרגנית New member 3/4/06 #13 הילה זהו אז הרבה לא הצליחו ובכל זאת תודה והגופיה הזאת איריס סרגה לילדה.
1 10הילה10 New member 3/4/06 #14 והגופיה שאיריס סרגה לילדה מקרוב מקסים!!! ועכשיו אני יכולה ללכת לישון
1 10הילה10 New member 3/4/06 #15 ../images/Emo1.gifהיי שולי שאר התמונות הן אותו דבר כמעט כמו אלו...בכל מקרה שמרתי אז אם את רוצה - תודיעי לי ובשמחה אעלה גם אותן בפורום...פשוט חייבת לישון
../images/Emo1.gifהיי שולי שאר התמונות הן אותו דבר כמעט כמו אלו...בכל מקרה שמרתי אז אם את רוצה - תודיעי לי ובשמחה אעלה גם אותן בפורום...פשוט חייבת לישון
I iris3111 New member 3/4/06 #16 נהנתי ליראות את התמונות והחולצה המדוברת שלי רק חבל שלא צילמתץ את הבגד ים הלבן של שרון מה לא מצאת דוגמנית מתנדבת?
נהנתי ליראות את התמונות והחולצה המדוברת שלי רק חבל שלא צילמתץ את הבגד ים הלבן של שרון מה לא מצאת דוגמנית מתנדבת?
ש שולי הסרגנית New member 3/4/06 #17 הילה מצולם את לא עלתה אותו תנסי את כולם כי זה כל השולחנות ועוד פוזות משולחן המכירות. כי כל תמונה זה אחרת .
הילה מצולם את לא עלתה אותו תנסי את כולם כי זה כל השולחנות ועוד פוזות משולחן המכירות. כי כל תמונה זה אחרת .
פ פרפרית 4 New member 3/4/06 #20 העבודות משגעות, מבחר החוטים... כמה בנות היו????????? בטוחה שנהניתן!!!!!!!!!!!!!! מחכה לתור הצפוניות.