שמעתי

tamkoshilaty

New member
שמעתי

שרוברט פלאנט אולי מגיע לארץ, שיש משא ומתן, למישהו יש מידע בקשר לזה?

yoyoyud

New member
לכבוד מה שהוא יגיע לארץ?

עוד מקדם לתהליך השלום? הופעה אולי?

חחח..

רוברט פלאנט מקדם תהליך השלום. פשוט התפקיד בשבילו.

משא ומתן ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה זה? חתימת הסכם אוסלו? ומאיפה שמעת בשורה כזאת?

tamkoshilaty

New member
משא ומתן להופיע בארץ

אנשים זה רציני אני חייבת להיות בהופעה של לד זפלין לפני שאני מתה (גם אם יש לי עוד מספיק שנים לחיות צריך להתחיל לעבוד על זה)

לד זפלין לא יהיו כאן...

רק רוברט פלאנט.. משמע - לד זפלין לא יופיעו.
אולי רוברט, למרות שזה יהיה קצת מוזר.

וסתם בלי קשר לנאמר

כרגע אני שומעת את lady starlight של הסקורפיונס שיר טוב הוא גורם לי להתגעגע למישהו או משהו לא יודעת מה פשוט להתגעגע

the papercut

New member
אני שום סיכוי שאת תיראי

את לד זפלין לפני שאת מתה... למה נירא לך לד זפלין התפרקו?? המתופף מת ולכן אין סיכוי שהם יופיעו

כן, גם אני קראתי שרוברט יגיע

בעיתון העיר הייתה כתבה לפני כמה זמן על מישהו, רוסי, שמארגן הופעות פה והוא זה שהביא את יוריה היפ ונזרת' להופעות בארץ. הוא אמר שהוא בתכנון גם ריצ'י בלקמור ורוברט פלאנט... ובקשר לזה שאנשים לא יראו יותר את זפלין לעולם - הם שקלו ואפילו הופיעו פעם אחת כאשר הבן של בונהאם על התופים. אז אולי לא את לד זפלין בהרכב המקורי... אבל עדיין זפ.

tamkoshilaty

New member
בדיוק

תמיד חשבתי שיהיה ממש טוב אם הם יופיעו עם דייב גרול, שכמובן לא משתווה לבונזי אבל הוא קרוב. ולא חשוב מה יגידו לי החלום שלי יחיה וחלומות לפעמים מתגשמים!

jimorrison

New member
חחחח טוב שלא דייב גרול...

הוא לא יודע לנגן...ובטח שלא מתקרב לבונהם

אני ממש לא מסכימה איתך..

דייב גרול הוא ממש לא אחד המתופפים הטובים לדעתי, וכמובן שאפילו לא מגיע לנעליים של בונהם. אם הוא יופיע עם זפלין זה יהיה די נורא
אולי עם המתופף של דרים ת'יאטר, מייק פורטנוי, שהוא באמת מצויין, למרות שזה בכלל לא אותו סגנון..אבל..הממ..טוב, לא משנה. העיקר שזה לא יהיה דייב גרול.

tamkoshilaty

New member
אני לא מתמצה במטאל

אבל שמעתי את דייב בדיסק של queen of the stone age הוא די טוב מאוד שם

yo t a m

New member
למיטב ידיעתי,

הקשר בין ריצ'י בלאקמור ורוברט פלנט מקרי לחלוטין D:

P o M i K i

New member
הוא טבע../images/Emo11.gif

בתוך שלולית קיא של עצמו בזמן שינה
אפשר להגיד שהוא שתה את עצמו למוות...

ThePiper

New member
נו זה מתבקש!

שאיאן פייס יחליף אותו!! הרי בונהאם החליף את פייס באחד מההופעות של דיפ פרפרל. שני מתופפים שמנגנים אותו סגנון וברמה מעולה.

למעלה