שמעתם את ההקלטה של גלעד שליט??

את ההקלטה לא שמעתי, רק קראתי ....

אני מאמין שכן, החמאס זה לא הספינים של חיזבאללה.. הם רוצים להפטר ממנו כבר ולשחרר עוד אלפי 'לוחמים' לפני המלחמה שקרבה ובאה. ככה יהיה להם עוד כוח אדם שיסכים להלחם נגד הפת"ח.. וזאת תהיה הוקרת התודה לחמאס. וגם נגד ישראל שכלאה והחזיקה בהם המון זמן בחקירות ותנאי כליאה לא נוחים תמיד .. מבינים ? אני חושב שהעיתוי לשחרור האסירים כרגע כדי לשחרר את שליט הוא בעייתי ביותר.. הלוואי והיו משחררים אותו בחצי השנה הראשונה. היום הרי כולם יודעים צה"ל שב"כ כולם איפה גלעד נמצא, הבעיותיות נמצאת בפעולה הפיסית לשחררו .. מפחדים שיגמר כמו מקרה 'מבצע נחשון' לשחרורו של נחשון וקסמן ז"ל .. וחיילי סיירת מטכ"ל שנהרגו ..

אני גם בטוח לפי הטקסט שהכתיבו לו ולא הוא כתב.

כמה דברים חשובים.. גלעד נראה ילד טוב וככה מעידים עליו והוא שקט ומופנם ובמשפט כמו אני הייתי במבצע צבאי ולא סוחר סמים, הוא תוקף את הממשלה על שחרור טננבאום, ונראה לי אפילו שבמצבו השבוי הוא לא היה מרים את קולו נגד מדינה\ממשלה\ או אל"מ לשעבר.. עוד משהו שמודגש שם שהוא מתגעגע לחבריו מצה"ל ולא לחבריו בכללי, וזה נוסח שהודגש בטח ע"י חמאס כדי לייחד את צה"ל כאויב ולהדגיש את עצם שם הצבא שלנו בטקסט כאחראי למצבו..

חןשסק

New member
גם אני חושבת ככה...

טוב, אבל זה די ברור ונשמע שהטקסט מוכתב לו, וברור שהחוטפים שלו ינסו להעביר מסרים דרכו... בכלל, אני מקווה שההקלטה הזו היא עדכנית, כלומר, שהוא באמת הקליט את זה בזמן האחרון ולא לפני זמן רב ועכשיו משדרים את זה...

יש לי הרגשה שהיא הוקלטה בחודש האחרון...

הם ערבים ואין להם שכל. ונראה לי להעביר קלטת ברצועה עם המודיעין שלנו שאני לא מפקפק בו זה גם סרט ועשו את הפעולה מהיום למחר.. גם כדי להסית את הזרקורים משארם, גם כדי לחזק את מעמדו של החמאס וללחוץ על ישראל לשחרר אסירים פלסטינים. גם ניתן לשמוע בטקסט שגלעד אומר שהוא זקוק לאישפוז ממושך ומצב בריאותו גרוע.. למרות שהחמאס אומר שהם מטפלים בו טוב ומצבו מצוין. אני אומר שמצבו מצוין יחסית לשבוי והם מטפלים בו טוב כי יש לי הרגשה שהשובים שלו כמו שתיארו לא חיות ומשחקים איתו קלפים וכו' וכמו שתיארו .. הטקסט שהכתיבו לו שהוא במצב בריאותי לקוי וזקוק לאשפוז ממושך נכתב כדי ללחוץ על ישראל לשחררו כמה שיותר מהר ולקדם את המשא ומתן.. והלוואי וכך יהיה וישחררו אותו במחיר הכי נמוך של אסירים. יום למחרת שחרור שליט, צריך לפתוח במערכה עצומה ולחסל כל חמוש, וכל בכיר, להוריד את תנועת החמאס לרצפה, ובין אם צריך להכניס כוחות חי"ר ושריון והנדסה, ובין אם מהאוויר, פשוט לרסס את הרצועה, רצועת פלישתים.

חןשסק

New member
אני לא חושבת שהם העבירו את זה לארץ בכלל

זה פורסם ישירות בתקשורת אצלהם, אח"כ זה הגיע לערוץ 2 אם אני לא טועה... אמנם הבכירים שם התריעו כל היום שתהיה "הפתעה", אבל אף אחד לא צפה את זה...

לא אמרתי שהם העבירו את זה לארץ ..

זה ברור שלא .....הם העבירו את זה לרשת התקשורת של חמאס ... ואחד המקורות של ערוץ 2 ואהוד יערי העביר את זה לערוץ 2 בערך כמה עשרות שניות מאז ששוחררה הקלטת לגורם התקשורתי .. אני דווקא חשבתי שה'הפתעה' תהיה וידאו או הקלטה של גלעד ..

שמעתי את ההקלטה

ונשמע בקול שלו פחד ועייפות. נשמע גם שמאיימים עליו לפי תדרי הקול שלו. היה מאוד קשה לשמוע את זה. אם לנו היה קשה, לא צריך בכלל לדמיין מה זה עשה למשפחה שלו.

לא מסכים איתך.

עייפות כן, חולשה כן, פחד אולי מלטעות בטקסט או שאולי הגיע גורם שלא שהה עם שוביו וממנו הוא פחד בהקלטה .. תדרי הקול נשמעים כמו שציפיתי, גלעד נראה בנאדם לא חזק במיוחד, עם לב רחב, ואופי מיוחד .. פירסמו ששוביו מתנהגים אליו יחסית טוב, מטפלים, מאכילים ואף משחקים איתו מדי פעם, ומעבירים לו עיתונים שיהיה מעודכן בכל.. הוא שומר על צלם אנוש. מסכנים המשפחה והחברים .....

NoWords

New member
זה פשוט מצמרר

מסכימה עם זה שמעליי לגבי: "נשמע גם שמאיימים עליו לפי תדרי הקול שלו" זה אחד הדברים הראשונים שעלו לי לראש כששמעתי. מה נותר להגיד, אני מקווה שזה הוקלט לאחרונה, שהוא חי. אלוהים אדירים... שנה שלמה עברה. לא להאמין ../images/Emo4.gif.

תדר הקול נשמע כמו של הקראה איטית ועייפה של

טקסט שהוכתב לו ... ובקשר לשנה שגלעד מוחזק... פולארד לא בישראל מ1985 רון ארד מ1986 גיא חבר כמה הרבה זמן .. נראה לי מ1996 .. או 97 ..וגורלו לא נודע מהרגע הראשון.

למעלה