שמעתם את החדשות עכשו

שמעתם את החדשות עכשו

כל החילים בסדר גמור רובם נשלחו הביתה וכל מה שהיה רק גירויים בעניים ובעור . זאת לא היתה חומצה אלא רק כל מני סיד שמן ודברים כאלה.

רוננין

New member
המתנחלים-גיבורים נגד כוחות הבטחון

אך נגד האויב הערבי--הם מחרבנים במכנסיים.

GD5

New member
המתנחלים אוהבים את החיילים

ומאיפה הבאת את זה שנגד הערבים הם מחרבנים במכנסיים???? למה אתה אומר סתם בלי לדעת??

כי כוחות בהטחון לא יכו אותם

מכות רצח ולא יירו בהם, אז הם מרשם לעצמם לעשות הכל עד לגבול של אלימות בוטה.

דווקא נראה לי שאלו שפעלו נגד הצבא

והמשטרה - הם אלו שהערבים הכי מפחדים מהם.

yuvi55

New member
המתנחלים לא גיבורים ניצלו את האיפוק

המתנחלים לא היו גיבורים, אך בהחלט נחושים באמונתם, וניצלו במתכוון או לא במתכוון את האיפוק שנהגו כוחות הביטחון עד גבול מסויים. אני בהחלט חושב שמגיע להם כל הכבוד על האיפוק והסבלנות שגילו כלפי המתנחלים שהתנהגו לפעמים בברוטליות ובאלימות מילולית, למרות שחלק מהדברים שנאמרו על ידם באמת היו נכונים וצודקים - אך לא נאמרו לאנשים הנכונים, יכולים להעמיד חלקם לדין על הוצאת דיבה - כמו נאצים וכדומה, אך קשה לשפוט אנשים במצב שבו לוקחים אותם מבתיהם וחלקת אדמתם. אני מדבר רק על המתנחלים ולא על המסתננים שפלשו לרצועה בדרכים שונות

eli3320

New member
כמה שטויות...

המתנחלים משרתים בצבא ביחידות הכי מובחרות! נמצאים כל הזמן בלב הפלסטינאים ומסכנים את חייהם כדי להגן על המדינה שלנו ועל האידיאולוגיה שלהם! וגם שים לב שמי שעשה זאת היו רק כ-120 נערים מתוך 10,000 אנשים שחיים בגוש! אותם אנשים שהתפנו בלי ליגוע בשום חייל, כמו שהבטיחו, כי הם אוהבים אותם מאד ומאמינים בהם! בכל קבוצה יש את הקיצוניים שלה- ורוב רובם של המנתגדים להתנתקות הם נגד הכאת חיילי!!

ולמה?

לפני 15 שנה ידע כל ערבי שאם תיפול שערה מראשו של יהודי נבעיר אותם באש. אז נסע במכוניתו בקלקיליה משה פיגלין עם חלון פתוח דגל ישראל ושירי ישראל והערבים ברחו. הרב כהנא עם 10 מתלמידיו הגיעו לעזה והערבים ברחו מהרחובות תוך דקות. בחברון הרב לוינגר הולך במדרכה והערבים עוברים לצד השני מרוב פחד. בשכם הסתובבו יהודים חופשי, וכיום כדי להגיע לקבר יוסף צריך אישור מיוחד של הצבא ונכנסים בשיירות באמצע הלילה תוך כדי סגר(ואני הייתי שם). והיום? הערבים יודעים שהיהודים מתקפלים. הערבים קיבלו אומץ ותעוזה. הערבים ניצחו ואגב גם היום מסתובבים יהודים בכפרים פלסטינים, הערבים עדיין מפחדים מאנשי כ"ך למיניהם.

yuvi55

New member
מקווה שזה באמת לא חומצה,מאחל בריאות

מקווה שבאמת לא מדובר בחומצה ולא נגרם נזק בריאותי,אך השלחת החומרים האלה דיים לפגוע ולגרום כוויות, לדעתי הנערים שזרקו את החומרים האלה על השוטרים, מגב"נים צריכים לקבל עונש כבד של מאסר וקנס כבד. הקצינים והחיילים כל כך ניסו להתאפק ולהמנע מאלימות או שימוש בכוח שלא לצורך, ניסו לשכנע , לדבר עם המתפנים בצורה מכובדת, אך יש גבול לכל תעלול. אני מצדיע לצה"ל למג"ב ולמשטרה על פעילותה היום בגוש קטיף. ומקווה שחבריהם שנפגעו יחלימו מהר מהפגיעה מהחומרים הכימיים.

למעלה