שמעתם את הקאבר שהראל מויאל עשה לשיר אמא??? אמנם הוא שר את זה מאוד יפה אבל אין על יוסי!!
Y yaelala14 New member 4/8/05 #1 שמעתם את הקאבר שהראל מויאל עשה לשיר אמא??? אמנם הוא שר את זה מאוד יפה אבל אין על יוסי!!
O orianush New member 4/8/05 #3 אווייי זה היה ממש ממש מזמן והוא מבצע את זה מעלף! ברור שאין על הביצוע של יוסי אבל גם של הראל יפה
א אל האור10 New member 4/8/05 #6 הביצוע של הראל אני שמעתי אותו חצי שנה לפני שהראל התפרסם ב"כוכב", אמא שלו הביאה לי דיסק עם סקיצות וקאברים שלו, ואני חושב שהביצוע מרגש ויפה.
הביצוע של הראל אני שמעתי אותו חצי שנה לפני שהראל התפרסם ב"כוכב", אמא שלו הביאה לי דיסק עם סקיצות וקאברים שלו, ואני חושב שהביצוע מרגש ויפה.
P prity girl New member 7/8/05 #8 כששמעתי את זה חשבתי שזה יוסי ופתאום חשבתי לעצמי אוי לא מה קרה לדיסק שלהם ברדיו זה נשמע מוזר... אח"כ קלטתי שזה בכלל לא יוסי. הראל מויאל זמר מוכשר אבל לא היתי מיעצת לאף זמר לחדש שיר כשהוא נשמע פחות טוב מהמקור...
כששמעתי את זה חשבתי שזה יוסי ופתאום חשבתי לעצמי אוי לא מה קרה לדיסק שלהם ברדיו זה נשמע מוזר... אח"כ קלטתי שזה בכלל לא יוסי. הראל מויאל זמר מוכשר אבל לא היתי מיעצת לאף זמר לחדש שיר כשהוא נשמע פחות טוב מהמקור...