שמעתם את סי היום ברשת ג´?

צחי24

New member
שמעתם את סי היום ברשת ג´?

במקרה שמעתי את התחנה והיה את "למה לי לקחת ללב" בביצוע של סי. השדרנית אמרה אחר כך "זהו רגע השיא של התוכנית ובגלל זה שמענו את סי היימן" וכמה שהיא צודקת...

ט י נ ה

New member
אני המומה ...........

ולמה ? כי בדיוק אני עורכת את האוסף שלי ותוהה אם להכניס את הרצועה הזו שמעולם לא ראתה אור ? תודה על העידכון ואחרי כזו מחמאה לךמה לי לקחת ללב ? יש לי דברים אחרים בראש .............. סי

אהוד_

New member
וואלה, בחיים לא שמעתי את הגרסה הזאת

סי אני רוצה אני רוצה אני קונה!!!!!!

ט י נ ה

New member
אהוד היקררררררררררררר

סוף סוך באיחור של שלושה חודשים ועוד ארבעים ואחת שנה שמעתי את הזמרת המדהימה שנתתי לי לשמוע ............ אני חייבת לדבר איתך על זה אכתוב לך היום מסררררררררררררררררררררררר ארוך. ולגבי למה לי לקחת ללב לפעמים ברגעים קשים כל מה שצריך לזכור זה את הביצוע הזה חבל לך על הזמן ....... אגב עוד בשורה על האוסף יהיו בו 10 9 8 ... שיר פסטיגל ישן שרבים רוצים זהב טהור ........... ( זוכרים מהסרט שוברים השיר הראשון שלי אי פעם בעולם ) יש דברים יותר גרועים ( מגריז .............. ) ו.................... לא תאמינו ........ המורה שלי למוסיקה מקיבוץ בית אלפא העלה על דיסק שיר שכתבתי בגיל 12 וזה יסגור את האוסף אם תשמעו אותי בגיל 12 תבינו שעם בלוז נולדים בלוז לא לומדים

צחי24

New member
אני עדיין בהלם מהביצוע שלך ../images/Emo13.gif

שמעתי אותו ברגע כזה מתאים והאמת היא שלא יוצא לי הרבה (לצערי) לשמוע רשת ג´ אבל פשוט נדהמתי וחשבתי בהתחלה שאני הוזה אבל כמובן שזיהיתי את קולך...בכל אופן חווייה מדהימה למי שעוד לא שמע

אהוד_

New member
או אני כלכך שמח סי!!!

אני מכחה למסר ממך =) אני פשוט יודע שאת והיא מאוד דומים וזה מאוד מחמיא קראת את הטקסטים המדהימים שהיא כותבת? המממ.....לגבי האוסף שלך, סי אני ממש רוצה כבר לקנות אותו ואני יכול לדבר עם חבר שלי בהד ארצי (למרות שהוא אחראי מחלקת חוץ) אולי הוא יכול לעזור לך עם יחצנית טובה ככה שיהיה סבבה אוהב אותך אהוד

ט י נ ה

New member
אהוד זה אן אם סי ולא הד ארצי../images/Emo24.gif

ותהיה בטוח בובי שאנחנו נהיה מרוחים בכל תוכנית אפשרית ולא יעזור לאף אחד כלום מתה עלייך סי

אהוד_

New member
אפילו עוד יותר טוב

NMC תמיד היו יותר טובים במוסיקה עברית מהד ארצי, מבחינת איכות לפחות, NMC ו הליקון בגדול בגדול סי החלום שלך הוא מציאות ואני האזרח הפשוט אומר לך, את לא רואה אמנים כאן ממטר, בשבילי יהודית רביץ ואת ועוד מעט הם אמנים שאין לזלזל בהן

למעלה