שמעתם בתכנית של גיא פינס? מתכננים גרסה להכלה מאיסטנבל אצלנו

שמעתם בתכנית של גיא פינס? מתכננים גרסה להכלה מאיסטנבל אצלנו

ובינתיים שמה יהיה הכלה מתל אביב. חשבו על נינט בתפקיד הראשי
 
לגבי טלנובלות שהראשי אונס את הראשית

לא איפט ולא החיים שגנבו ממני היו הראשונים בזה. בפרוייקט שענבל ואני עובדות עליו היא שלחה לי תקציר על אחת הטלנובלות שלא שודרו פה ביניהם הטלנובלה "זהירות מהמלאך" בה מככבים מאייטה פרוני וויליאם לוי היה קטע שבו הראשי(וויליאם לוי) תוקף מינית את דמותה של מאייטה פרוני בעודו שיכור. היא מגלה זאת אחרי שהם מתחתנים ואחרי שהיא נכנסת להריון וכשהיא מגלה שהוא זה שתקף אותה באותו לילה, היא עוזבת אותו ולא מגלה לו שהיא בהריון ממנו. זהו רימייק לטלנובלה ונצואלנית.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
בפורום הרוסי על טלנובלות היה דיון סוער על כך

ומסתבר שבמים שקטים, המקור של תשוקת הנצים ומילה של כבוד, גם הראשיים וגם רות/ורוניקה והחבר שלה התחילו את מערכת היחסים מאונס, מזל שכבר בתשוקת הנצים של אותו תסריטאי הוא שינה את זה. גם באחת הגרסאות הקודמות לאסירה, שגם של אותו תסריטאי של האסירה "תשוקות מסתוריות" הראשי הוא האנס של הראשית ואבי בתה.

איזה מזל שויוה התחילו מהגרסאות בלי האונס של הראשי את הראשית. והאונס הראשון של הראשי בויוה אם אני זוכר נכון היה באהבת אמת הגרסה הקודמת של החיים שגנבו ממני ששם קשה לקרוא לזה אונס כי מדובר בליל כלולות במאה ה-19 ואז לאישה לא הייתה זכות לומר לא, וגם הדר ראתה את הקטע וזה לא נראה ממש אונס, אבל מסתבר שהיו הרבה טלנובלות כאלה.
 
גם תשוקה וכח פרננדו קולונגה נחשב ראשי ולא אנטגוניסטה לדעתי

והוא אנס כמה פעמים את הראשית ובסוף למרות כל הרוע שלו הוא זכה לסוף טוב. גם הקטור מרובי הבנתי נחשב ראשי יחד עם ז'קלין ברקמונטס רק שהוא לא זכה לא לאהבה מצד הראשית ולא לסוף טוב. והשחקנית שגילמה את אלנה הייתה בין הראשונים בויקפדיה כאילו גם חלק מהתפקיד הראשי וקיבלה קרדיט בקליפ אחרי הארבעה ועליה כתוב השתתפות מיוחדת.
 
למעלה