שמעתם????? היום ברשת ג היה שידור

moriai

New member
שמעתם????? היום ברשת ג היה שידור

ישיר מהקונגרס של המועצה הציונית והדורבנים הופיעו. הרבה דברים חדשים היו שם לפחות בשבילי אני הייתי בהופעה עוד לפני ש"קובי" יצא. הכי אהבתי את החיבור של כל השירים יחד זה מגניב! מישהו היה שם?

יוסדוס

New member
למי ששמע....

-איזה שירים היו? -זה היה הופעה רגילה או לקט של שירים? היו שירים כמו צל עץ תמר,בעוד שבוע,אני מת והידעת(כאילו שירים שאין בדיסק)?

moriai

New member
היה צל עץ תמר והידעת בקשר לאני מת

אז אני לא יודעת כי אף פעם לא שמעתי את זה אז אולי פספסתי כי שמעתי חלקית את המופע.בעוד שבוע לא היה

DesertRose7

New member
אז ככה..

לקח להם הרבה זמן להתחיל את המופע.. ואני לא מתכוונת לעד שהם עלו לבמה.. אלא כשהם כבר היו על הבמה.. ה"קטע פתיחה" נמשך יותר ממה שהוא צריך!!! והיו גם בעיות עם המיקרופון.. רשת ג אמרה שזה בגלל שהם הזיזו את הציוד שלהם.. לא משנה! והקול של איתי היה קצת מוזר.. אבל אחר כך הם הופעיו כמו שהם יודעים והפציצו!!! היו כל השירים מהדיסק חוץ מבחור ידוע! לא היה אני מת ונורא התאכזבתי כשלא היה בעוד שבוע! היה הידעת.. איך לא?! עשו את מופע הקסמים של זיגו.. איתי והצרפתית המעותת שלו! :) זיגו הציג את רון התופיסט... ורון תיאר את עצמו.. כי הוא יושב מאחורה על הבמה ולא ממש רואים אותו.. ככה לפחו תהוא חושב! אז למי שאולי ראה אותו.. יש לו זקן צרפתי הוא בחור נאה ויש לו עיניים חומות.. המוצא יבוא על שכרו! מה עוד???? כמובן! ההדרן! עשו מחרוזת שירים ישראליים ישנים.. וגם כמה באנגלית! היה ממש ממש ממש מפציץ! וכולם שם צורחים.. עם המציתים.. עוד שניה שורפים הכל.. (ככה איתי אמר!) הקיצר נתנו הופעה.. אבל למה בלי בעוד שבוע? שכחתי משהו? תתקנו אותי תוסיפו לי.. אני אשמח!

Peach 16

New member
היו קיצוצים....

לא היה את ריקדי, בעוד שבוע, אני מת( שגם בהופעות אין..) בחור ידוע.. במופע קסמים של זיגו הוא פתח קולה ולא בירה והיה קטע שהוא מנגן על אורגן במקום הסיגריה.. והם גם שרו איזה שיר חנוכה.. גם חסכו מאורי את ה3 שניות תהילה שלו ( צאלה...) חוץ מזה היו בעיות סאונט נוראיות!!!! עידו ( נדמה לי) היה על פול ווליום לעומת השאר.. וזהו נראה לי! צאלה- עלינו על עוד משהו??

Peach 16

New member
../images/Emo32.gif + תיקון

איזה התעללות זה ששמים בבי"ס את שוב הדיסקו כאן ואני באמצע מבחן!!!! היה לי היום מבחן בהבעה שהיה גם על ההפסקה ושמו את שוב הדיסקו כאן ואני במקום לשיר ולרקוד צריכה לשבת על התחת ולכתוב חיבור( איזה כייף!..) ותיקון- סאונט= סאונד

little bony

New member
דבר ראשון לשחר

איל זה זה אם הצרפתית המעוותת... איזה דקות תהילה יש לאורי
המשפט האשכני
לשחר- היית שם או ששמעת ברדיו

DesertRose7

New member
אני יודעת!!

טוב שלא עשית אותי מפגרת! קצת ציניות בחיים לא הרגה אף אחד.. נכון? לא הייתי שם.. יש רדיו בשביל זה.. בחיים שלי לא שמעתי על הנוער הציוני או מה שזה לא יהיה.. אם הייתי יודעת ברור שהייתי הולכת!

DesertRose7

New member
אהה..

עכשיו הבנתי למה התכוונת... אפילו לא שמתי לב... אופס.. :) סורי אייל! זכויות יוצרים!

צ א ל ה

New member
.........

ההופעה הייתה חמודה, אבל הסאונד היה מזעזע, הלוואי והבעיה היחידה הייתה עם עידו וזה שהוא היה בפוווול ווליום מהאחרים באחד השירים שהוא שר "מעלה מעלה מעלה" (לא מצליחה להזכר בשם השיר כרגע) אני לא אתחיל לפרט, כי זה מיותר... לצערי היו באמת הרבה בעיות...

למעלה