שמעתם וראיתם ביצוע ה"למה" של מבד??

Rצינית

New member
שמעתם וראיתם ביצוע ה"למה" של מבד??

למה?למה? מ.ב.ד הצליח לחבב עלי ת'שיר מוריה, מה שפריד לא. לי נשמע כי פריד לא היה במיטבו בשיר הנ"ל.יכל לבצע את השיר טוב יותר ....לא?

טעות...

ולמה כתבת בסוף לא? חחח.. אברהם פריד מבצע את הקטע "מוריה", בצורה לא פחות ממדהימה, פשוט מופלא מהשירה ועד ניצול מלא של סולמות הקול המדהים שלו. אני חושב שכבר שנים הוא לא ביצע שיר, בצורה כל כך מרשימה, וזה מבחינה מקצועית. אבל איש איש וטעמו.

Rצינית

New member
עד שלא שמעתי את מ.ב.ד טענתי כמוך...

אבל אחרי ששמעתי ואף ראיתי את ביצעו של מ.ב.ד.סורי,מכבוד פריד.לדעתי,לפריד בפוטנציאל שיש לו יכל להוציא ביצוע טוב יותר. ושוב יבוא "הלא?"-הוא בא כשאלה אם איני צודקת בניתוח הטיזה השמעתית שעלתה לי היום... אבל כמו שאתה אומר בסופו של דבר זה עניין של טעם.

אמנם לא שמעתי, אבל...

אני לא חושב שמרדכי יכול להפיק ביצוע טוב יותר מפריד, כמו שאני מכיר את קולו של מרדכי. פשוט ההגיון שלי אומר שזה שיר שתפור, בול - על פריד.

Rצינית

New member
זו הנקודה.השיר תפור לפריד

ללא ספק.אבל שוב,הוא לא ביצע את זה כמו שרק הוא יודע לבצע שיר שתפור עליו. יודע מה,שיצא לך תשמע את מ.ב.ד ואח"כ את פריד ותראה עד כמה הוא לא ביצע כמו שצריך את השיר.

אני חולק עליך לחלוטין...

אני חושב שפריד ביצע את השיר "למה", בצורה "מושלמת" ללא שום חיסרו, נקי מכל טעות מהחלק הראשון ועד האחרון, וללא שום התגלשויות וסטיות מהקול הטבעי שלו, פשוט ביצוע מופתי. וכי שתבדקי אצל מרדכי שוב, אם הוא סטה מקולו המקורי לאורך השיר באחד מחלקי השיר, אני בטוח שכן, מפני שזה אחד החסרונות הידועים של מרדכי מאז ומעולם. ועוד נקודה למחשבה, אולי בדלל ששמעת זאת ב DVD באיכות סאונד גבוהה, אז זה קצת מרמה?!?! וזה לא מרדכי המקורי, וכן אם היית שומעת את פריד מבצע בDVD, דעתך המקורית לא היית משתנה כלל ולהפך.

Rצינית

New member
חה חה נראה כי רצת לשמוע למה...

החלטתי כי השיר מוריה לא בשלמותו-אהבתי ת'תיאור שלך.הרגשתי כי השיר מתנגן באוזניי תוך כדי קריאת תגובתך. ולעצם העניין.נשאר רק לחכות לקומזיץ' פרידי טוב בכדי להכריע מי עולה על מי.אבל בהחלט העלת נקודה שיתכן כי היא זו שטישטשה את קול הפרידי המתוק.

Rצינית

New member
שווה השקעה...

אני כבר בסיבוב שני להיום בצפיה.שכל סיבוב אחד הוא כמעט כשעתים. ולגבי המחירים,תברר.אבל נראה לי שהם כך: הדיסק -שמיעה עולה כמו כל דיסק-70ש"ח. צפיה- סי די רום<מכיל 2 דיסקים>/די וי די<דיסק אחד> 90ש"ח. מקווה שלא טעיתי או הטעתי.

למעלה