שמעתם!!!!!! זה בוטל!!!!!!!! יייייישששששש!!!!!

nino15

New member
מצד אחד, איזה יופי! מצד שני...

זה קצת נשמע מהכתבה כאילו הם בעתיד הולכים להחזיר את העמלה. מה גם שעל חבילות מעל 2 ק"ג כן יגבו עמלה, אז זה עדיין נשאר. אבל אני כן שמחה שעל חומרי הגלם שאני מזמינה והבגדים מאורבן אאופיטרס לא יהיה עמלה :)
 

E i t a n 47

New member
יש לי הרגשה שזו רק נסיגה טקטית

רק לבינתיים עושים הפרדת משתניםואחר כך מטפלים אחד אחד
 

chop007

New member
שמעתם!!!!!! זה בוטל!!!!!!!! יייייישששששש!!!!!

אמרו ברדיו שזה בוטל התשלום מכס שרצו לעשות על החבילות מתחת ל 50$!!!!!!!!! יייייייששששש זה עבד!!!!!!!
 

milshake

New member
זה לא בהכרח בוטל, יותר כמו נדחה..

קראו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3984659,00.html כמו שהם אומרים, התהליך בהתחלה לא יחל על צרורות עד 2 ק"ג, שזה אכן רוב החבילות. אבל כמו שהם אומרים זה תהליך בשלבים, לפי איך שזה נראה זה עדיין צפוי לקרות בעתיד. אגב גם קופסא קטנה נחשבת צרורות? או רק מעטפות?
 

לימיצ

New member
../images/Emo46.gifלא בוטל ולא נעליים!! אלוהים איזה שקרנים

"בשלב זה הם מתכננים לגבות עמלה על חבילות, אך לא על "חבילות צרורות", שמהוות את מרבית ההזמנות דרך האינטרנט מנסים להרגיע את הרוחות בטשטוש האמת בפנינו. כשתזמיני חבילה של 10 שרשראות ו10 סוגרים מישהו יגיד לך מראש כמה היא שוקלת?היום יש לך מושג אם זה צרור או חבילה או חבילה-צרור?? כשתגיע החבילה יגידו לך שזה חבילה ולא צרור ואז מה תעשי?? תשלמי כי בינתיים הצליחו להקהות את לחץ הגולשים עם השקרים האלה וכולנו נאכל אותה. ומה זה "מרבית"?? ההזמנות שלנו הם במסגרת הרב או לא? אוי ואבוי אם יהיה שינוי בענין הזה ולו הקל ביותר, כי זה רק "שינוי קל" למראית עין. חבילה/מכתב/דואר רשום מתחת ל50$ - לא צריך לשלם עליה שום דבר נוסף, שלא יבלבלו את המוח! גם לא אם היא שוקלת מעל 2 ק"ג. זה לא צריך להשתנות במילימטר.
 

nino15

New member
אני מציעה שתיכנסו לשם וקצת תעשו רעש

הוא עונה תשובות עמומות ולא ברורות, ואולי קצת רעש ויח"צ רע יורידו אותם מהמהלך הדרקוני הזה. הם מנסים לעמעם לנו את החוש הביקורתי על ידי זה שהם אומרים "בינתיים זה לא יהיה על חבילות מהאינטרנט". זה לא אומר כלום!
 

papalupa

New member
איזה יופי, זה אומר שאני יכולה להתחיל

לקנות באינטרנט. אל תספרו אבל אף פעם לא עשיתי את זה. כל הכבוד לכל מי שעשה רעש בעניין!
 

papalupa

New member
אופס, התלהבתי ולא קראתי עד סוף השירשור

אולי בכל זאת זה לא הולך לקרות
 

efiwarsh

New member
בינתיים השר כחלון יצא בהודעה שהוא לא יאשר

"הדואר לא יגבו שום עמלה גם על חבילות, כי לא אאשר זאת", אמר ל-ynet, "מה שעבד טוב 60 שנה ימשיך לעבוד טוב" "בדואר יכולים לדבר, אבל הם לא יכולים לגבות אפילו אגורה על דברי דואר בלי אישורי, ולא אאשר שום עמלה, גם לא עמלה על חבילות", אמר ל-ynet.
 
למעלה