שמעתם כבר על אורחי הכבוד של אייקון הקרוב?

מיכאל ג

New member
שמעתם כבר על אורחי הכבוד של אייקון הקרוב?

אם הכל ילך כשורה (אני יודע, סיכוי גבוה שמשהו ישתבש), באייקון הקרוב יגיעו לארץ וולטר ג'ון וויליאמס וקלי ארמסטרונג כאורחי הכבוד של הכנס-סליחה-פסטיבל.
מה דעתכם?
אני כמובן מחכה לוויליאמס, אוהב את הספרים שלו כבר כמעט עשרים שנה נראה לי.

מיכאל ג

New member
לא, את מטרופוליטן, זה לא משחק, וסדרת הפרקסיס

וכמובן עוד המון שלא תורגמו.

Yuli Gama

New member
קלי ארמסטרונג זו זאתי של הסיפורים הקצרים?

דברים קטנים או משהו?

avivs

New member
נראה לי זו קלי לינק

או משהו דומה.

היו צריכים להביא את הסופר של
red rising

kenny66

New member
אפרופו אדום עולה

התחלתי אותו אתמול והספקתי לקרוא רק שניים-שלושה פרקים, אבל יש סיכוי שבשלב כלשהו הוא יפסיק לתאר ויתחיל להכניס לעסק, נו, איך קוראים לזה, סיפור? עלילה?

kenny66

New member
מחמיא לי!

שאתה חושב שאני שייך לדוך ה-Y.

אני סובל מחוסר סבלנות ל"זהו צביר דמוי כוורת של בתים שנחצבו בקירות הסלע של המכרות הישנים. אבן ואדמה הם התקרות שלנו, הרצפות שלנו, בתינו." וזה אחרי שהוא כבר תיאר את זה פעמיים ולפני הפסקה השלמה כמעט שמוקדשת לתיאור כבלי החשמל ומערכת האיוורור. ולמען האמת, גם המילים המולחמות שלו (שאין להן שום הצדקה) מתחילות לעלות לי על העצבים. אלה כל כך מחלות של סופרים צעירים. וזה יצא בדל ריי, דווקא יש להם עורכים. טוב, נראה איך זה מתקדם.

ניימן3

New member
:D

אבדוק את זה בעצמי בהמשך השבוע, ברגע שיגיע הקינדל החדש שלי. הישן התגלה אתמול כמוצר מאד לא עמיד, ונשבר אחרי שנפלו עליו אופניים:)

מה שכן - נראה לי שכנער סבלתי הרבה יותר מ"עודף תיאור" בספרות ז'אנר (בעיקר פנטזיה אם להיות כנה). נראה לי שכיום זה כמעט נעלם עם גל סופרים ועורכים שבאים מסדנאות כתיבה בהם מצווים עליהם להיות ידידותיים לקורא. לפחות אצל הסופרים האמריקאיים (להבדיל מהבריטים). לא בטוח שזה דבר חיובי, אגב.

kenny66

New member
הייתי צריך לומר "סופרים בראשית דרכם"

זאת בהחלט מחלה של סופרים מתחילים, אבל "תַאֶרֶת ממארת" תוקפת לא מעט רבים וטובים - לדן סימונס יש נטייה ללקות בה, וסופרי פנטסיה אכן לוקים בה לעתים תכופות יותר ובואפן חמור יותר.

kenny66

New member
ויתרתי עליו

גמרתי את החלק הראשון, שהיה הו כה צפוי, ולא היה בו שום דבר אחר שמשך אותי.

kenny66

New member
לא, זאת קלי לינק

ארמסטרונג כותבת פנטסיה לנוער, עד כמה שזכור לי.

למעלה