שמעתם???(כנסו...עצוב מאוד)

שמעתם???(כנסו...עצוב מאוד)../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ניר ינאי,נער בן-12, רוכב לא מנוסה, נפל מסוס,ומת מוות מוחי. הוא יצא עם חבר שלו לטיול שטח,וקרה משהו עם הסוס-לא יודעים מה-הוא נפל,וקיבל מכה חזקה בראש.. הרופאים ניסו להחזיר אותו להכרה במשך 30 שעות,אך ללא הואיל,ואז אמרו לבני המשפחה של ניר,ז"ל,שיש אפשרות לתרום את עבריו... ההורים הסכימו לתרום את עבריו של ניר, ואמרו:"ניר עזר לכולם בחייו-בוודאי היה רוצה לעזור גם במותו." הלווייתו של ניר תתקיים היום,בשעה 61:00 בבית העלמין בתל-מונד. מה יש לכם להגיב??

animals lover

New member
דעתי בעניין...../images/Emo107.gif

זה באמת מאוד עצוב אבל הוא בוודאי רכב ללא קסדה וללא השגחת מבוגר... לפי דעתי-לא צריך לתת לילדים קטנים-ועוד חסרי ניסיון(!!!) לרכב ללא השגחת מבוגר וללא קסדה...לא ממש פירטו על המקרה..... אני רק מקווה שלא יהיו עוד מקרים דומים!

aloniguy

New member
אני חושב

לבכל טיול חייב להיות מדריך מוסכך אחד חובה!

לא חיב ליהיות שלא היתה לו קסדה

כי קסדה לא עוזרת ממש אם נופלים באבנים או בכביש או על חול קשיח חברה שלי נפלה במגרש על הראש עם קסדה (החול אצלינו די קשיח) ואיבדה את ההכרה וחטפה זעזוע מוח אחרי שבוע היא רק נזכרה איך קוראים לה... היה מקרה למדריך שלי לשעבר שהוא נפל על מכשול (אוקסר) וחטף אותו בראש ועם הקסדה היה לו דימום במוח או משהו כזה אבל בתוח היה לו דימום בגולגולת קסדה עוזרת אם נופלים בחול נורמלי או אם נופלים בכלל אבל כשנופלים עם הקסדה על הקודקוד כמו החברה שלי היא לא תמיד עוזרת

עצוב ביותר.../images/Emo7.gif

חוסר אחריות מוחלט. הוא אפילו לא מת מוות קליני
רק מוחי
גאאאד....
לזכרו.

אין לי מה להגיד!!! ../images/Emo7.gif

זה ממש עצוב!!! משתתפת עם כל מי שעצוב!!!
אומרים שמוסטנג זה נשמת המערב...
אבל זה לא הכל
הוא גם החתיך בסוסים על פני האדמות

snufkin18

New member
עצוב...

הוא ילד מהבית ספר שלי... הסוסים הם בכלל לא היו חלק מחווה הם היו סוסים פרטיים של חבר שלו חבר שלו יודע לרכב והם יצאו ביחד אבל בלי קסדות ואז קרה הדבר הנורא.... זה למה לא היה השגחה של מבוגר

למעלה