שמעתם מה קרה לרועי מלול!!

ניחתך!

בצוואר נידמה לי וליד העין הוא בסדר הוא היה בבית חולים עשו לו תפרים והדבקה והוא מרגיש יותר טוב!

מה יעבור לו יטיפש!

לא לקחת אישית!

שואקה

New member
אז ככה........../images/Emo124.gif

היה ויכוח סוער במיוחד בין צחי הקטן לבין אור טויטו, אור בא להרביץ לצחי אז אבי אוחיון הגן עליו אח בתגובה בא בחור אחר מהחבורה של אור ורועי מלול בא לעצור אותו. אותו בחור שבא(נוי כהן) דפק למלול כוס בירה בראש. מלול נחתך ליד הרקה ובצוואר. תפרים..... חבל שזה מה שקורה בימי שישי. חייבים להעיף את הערסים האלו מביתינו הקט-הגרין ביץ´!!!!!הם הורסים את המקום.ממש חבל.

Starway

New member
לא מדוייק....

הויכוח לא היה סוער במיוחד.... פשוט אור התעקש שצחי יבקש ממנו לזוז בבקשה... וצחי רק אמר תזוז... (צחי רצה לשחק סנוקר ואור עמד ליד הכדור...)... זה הכול!!!!! כנראה שלנוער האילתי זה מספיק בכדי להתחיל באלימות מדרגה שניה..... עוד תיקון קטן... הכוס לא היתה כוס בירה... אלה כוס יין... (יחי ההבדל הקטן... מזל גדול לרועי שלנו...)

מה הם מחפשים ריגושים?../images/Emo122.gif

אני לא מבינה? מה נערים עושים בשביל ריגושים? הם לא חושבים על ההשלכות?...

Starway

New member
אני בספק ..

אם מה שהם מחפשים זה ריגושים.. (בשביל זה הם קופצים מהגשר...) תנסי יותר בכיוון של כבוד... וחשיפת גבריותם....

לא נריאה לי!

שום נוער לא מחפש ריגוש מה כל הזיבולי שכל האלה! יאללה רק רועי נוי צחי והחברה שלהם יודעים מה בדיוק קרה אז בבקשה שתקו!

Starway

New member
דניאלה...

אני רק מבקש ממך לא לרשום הודעה ולשיים אותה ב "שתקו" זה לא מכובד... אנחנו נמצאים כולנו בפורום וזה המקום שכל אחד יביע בו את דעתו... כבר מספר לא מבוטל של הודעות את מסיימת ב "אז שתקו" וכדיי שתפסיקי לסיים אותם ככה כי הן תימחקנה.....

Starway

New member
נ.ב

אני גם יודע מה קרה שם, חמודה בגלל שאני הייתי שם!!!!!! אני פיניתי את רועי החוצה מהגרין.... אז תודה רבה לך...

בהחלט!

הרבה מהריבים שמתרחשים בעיר הם כדי להגן על ה"כבוד" של המשתתפים בריב. למרות שבמקרה הנ"ל ובהרבה מקרים אני לא מוצאת את הסיבה לריב באיזושהי צורה מורידה מכבוד האדם. ברוב המקרים זה רק אגו, וחשבתם על זה שאולי אנחנו, החברה מעודדים את הריבים האלה? בכמה צורות, אולי כי אנחנו ישר רואים ´מכות´ ורצים אחרי כל ההמולה, או ה"חברים" שמחממים: "ואי יוסי (סתם שם לדוגמא), הוא ירד עלייך / הסתכל על חברה שלך" וכאלה........ כן, אני חושבת שהחברה היא בהחלט סיבה נוספת או יותר נכון חלק מהגורם לריב.

למעלה