שמעתם מה קרה לOASIS? הם נפצעו בתאונה למי שלא שמע
S SA SA New member 8/8/02 #5 נואל נפגע בפנים../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif מסכן שלי,אני מקווה שיחלים כמה שיותר מהר
I illusionist catfish New member 8/8/02 #6 כתוב שנואל הוא הסולן, זה לא ליאם? הם כל כך דומים.... נואל שר בdont look back in anger ובאנפלגד, ליאם שר כל שאר הזמן טעות בידי?
כתוב שנואל הוא הסולן, זה לא ליאם? הם כל כך דומים.... נואל שר בdont look back in anger ובאנפלגד, ליאם שר כל שאר הזמן טעות בידי?
S SA SA New member 8/8/02 #7 ליאם הוא ההסולן,נואל שר באנפלגד... נואל שר באנפלאגד בגלל שבאותה התקופה ליאם פרש מהלהקה זמנית
S SA SA New member 9/8/02 #9 אני חושב שהוא פרש באותה התקופה... יכול להיות שאני טועה,אני זוכר שהייתה תקופה שהוא פרש בה,ולא נראה לי שהוא בכלל תיכנן להופיע באותה הופעה,אז כנראה שזה היה בתקופה של הפרישה,זה באמת לא משנה,אבל אני חייב לבלבל את השכל
אני חושב שהוא פרש באותה התקופה... יכול להיות שאני טועה,אני זוכר שהייתה תקופה שהוא פרש בה,ולא נראה לי שהוא בכלל תיכנן להופיע באותה הופעה,אז כנראה שזה היה בתקופה של הפרישה,זה באמת לא משנה,אבל אני חייב לבלבל את השכל
P PORCUPINE New member 9/8/02 #10 אם אתם תוהים לאן נעלם שרשור ההשמצות אז תחשבו עוד פעם ותגיעו למסקנה שהוא היה מאוד מאוד לא הכרחי וילדותי ולכן הוא עף מפה.. ואני ממש ממש מאוכזב כי זה לא יאה לפורום מכובד שכזה.
אם אתם תוהים לאן נעלם שרשור ההשמצות אז תחשבו עוד פעם ותגיעו למסקנה שהוא היה מאוד מאוד לא הכרחי וילדותי ולכן הוא עף מפה.. ואני ממש ממש מאוכזב כי זה לא יאה לפורום מכובד שכזה.