שמעתם על הבוגד החדש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
א-ו-פ-י-ר ח-י-י-ם!!! הוא רוצה לחזור למכבי ת"א..אחרי שהם זרקו אותו כמו כלב.. הוא הבטיח שאם הוא יחזור לשחק בארץ, הוא יחזור לב"ש!! עם כל ההערצה שלי לשחקן הזה הוא פשוט בוגד!!
לא הייתי קורא לו בוגד. אל תשכחי שהוא הגיע ממכבי ת"א, שם הוא גדל. ואחרי כל מה שהוא סבל ועבר במועדון הפועל ב"ש "(חיכה לתשלום משכורות חצי שנה!), וכל שנה רק הורידו לו יותר ויותר מהמשכורת, אני בהחלט מבין אותו.
בשביל מה לו לחזור לפה ולהמר על זה שהוא יקבל משכורת או לא? יש לו ילד חולה שהוא צריך להיות קרוב אליו והוא גדל במכבי והוא רוצה לסיים את הקריירה שם.. שמה הכל מסודר הקבוצה משחקת באירופה בשביל מה לו לחזור לביצה הזאת שנקראת הפועל באר שבע
עשה ממנו מלך כשהוא שיחק כאן.. ובקשר לילד שלו..(אני מבינה את הסיבה הזאת,ותתפלא אפילו בכיתי שקראתי את הכתבה הזאת) אל תדאג במידה והוא רק ירצה להגיע לבאר שבע יציעו לו משהו שיתאים לו..
להסתמך עליו הוא צריך לפרנס משפחה והוא לא יסכן זאת בגלל אוהדי ב"ש שהוא אוהב ומכבד, ובנוסף אולי הוא רוצה לחזור למכבי הרי הוא דיבר לא מעט על זה שהוא חולם לרוץ לשער 11 אחרי גול