שמעתם על ההפגנה של החילונים אתמול בירושלים???

עץ שתול

New member
שמעתם על ההפגנה של החילונים אתמול בירושלים???

אז זהו...שאני במקרה שמעתי כי פתחתי בלילה את הרדיו הטרף! ולמה אני מספר לכם כל זאת? כי בהודי מעיין הבוקר בעיתון "שאין תחליף לעומצתו" - המודיע, שמתי לב שאין כל איזכור וידיעה כלשהו להפגנת ההמונים הזו. זה מזכיר לי את הסיבה מדוע תמיד הערבים רואים את עצמם מנצחים את כל המערכות מול צה"ל, פשוט כי התקשורת שלהם מסתירה מהם מידע בזמן אמת על מספר וכמות הנפגעים וזהותם בצד שלהם, וכך היא גם חוסכת מהם את התמונות והמראות של ההרס והחורבן וכו'. והכל כדי לשמור על מורל גבוה ומוטויציה להמשיך להלחם. וגם זה הסיבה מה שלא מונע מהתקשורת החרדית דוקא לחשוף ולהדגיש את התמיכה הדלה והרופפת שקיימת לפעמים במאבקים חרדיים מצד חילונים נכי רוח מכל מיני אירגונים קיקיוניים שמייצגים רק את עצמם או ממפלגות קיצוניות שממוקמות בקצה הקשת הפוליטית.

סוג ב

New member
דווקא בפורום חרדים

דיברו על זה, ראיתי בעמוד הראשי של תפוז. לא נכנסתי לפורום, אבל אולי תכנס אתה ותגיד מה מדברים על זה שם?

עץ שתול

New member
טוב..שכחת שזה אינטרנט?

אבל בעיתונים הרשמיים שכל מה שנאמר שם עובר את זכוכית המגדלת של הועדה מטעם וכו' לא תקראי על דברים כאלה. ואני מאמין ובטוח שחלק מהמשתתפים בפורום חרדים מתעניינים גם במה שקורה כאן!

עדיין,יש הבדל!

פורום באינטרנט זה לא כמו עיתון המודיע!ברור שהפורומים החרדיים הרבה יותר ליברלים מהעיתונות הרשמית המגוייסת!

גנדרן

New member
נכון הבדל לטובת האינטרנט

מידע אישי מקצועי יותר משליש מהבתים החרדיים מחוברים לאינטרנט (תעשה חשבון לבד כמה לקוחות זה) כך ששליש לפחות מהחרדים מעודכנים און ליין. הם מעדכני בנייעס כבר את השאר...... לגבי ההפגנות מול אינטל אמנם נראה דבר אידיוטי לחלוטין(לפחות בשבילי), אבל שלא בכוונה החרדים עושים את תפקידה של הסתדרות העובדים ראה דבריה של ח"כ יחימוביץ

סוג ב

New member
ובכלל

לא אסרו על שימוש באינטרנט? מי שמסתובב בפורום חרדים, בטח לא קורה המודיע, אלא ידיעות... השאלה אם המודיע מפרסם את ההפגנות מהצד שלהם..??

יוניבי

New member
ברור שלא יפרסמו בחדשות ודרך אגב

גם את ההפגנות של הנטורי קרתא למיניהם לא מפרסמים בהמודיע (אם כי לאחרונה בעקבות התחרות עם המבשר יש שינוי קצת) כי לא כותבים על כל ארוע סהרורי, וההפגנה הזאת בעיתוי הנוכחי שהמאבק של החרדים הוא על לא להעסיק אנשים בשבת, כי זה הסוף של יום מנוחה לעובד בעיקר הלא חרדי.

גנדרן

New member
היו שם גם דתיים ולא מעט

חביבי היו שם גם לא מעט דתיים "שפויים", החרדים שאתה כל כך אוהב לשנוא, לדעתי יודעים טוב מאוד מה קורה את עיתון הבוקר שאתה ואני קוראים נראה לי שגם הם רואים ואל תשכח ששליש מהחרדים מחוברים לאינטרנט, ומשם הם דולים מידע, חלפו הימים שאפשר לנטרל אנשים ממידע....

עץ שתול

New member
אבל אותו שליש ויותר הוא דומם

והוא נטול כל השפעה על האירכיה החרדית

גנדרן

New member
ממש לא נכון

אותו שליש אינו דומם, רק שההפגנות הרבה פעמים מלוות בשנאה לכל מה שנודף ממנו ריח דת ולזה הם כמובן לא יתנו ידם. אם במקום לשנוא כל הזמן... היו מתחילים לדבר ולבנות את המשותף הכל היה נראה אחרת

למעלה