שמעתם על הוידאו המחתרתי?

שמעתם על הוידאו המחתרתי?

מישהו הוריד מאימיול את הוידאו המחתרתי Philadelphia Experiment - 1st Underground Video ? על מה מדובר שם? מראיינים חלק מהאנשים שלקחו חלק בניסוי?

לידיעתך

אימיול זו תוכנה חוקית ו...כן, תתפלאי, ניתן להוריד איתה דברים חוקיים. הסרט שדיברתי עליו הוא סרט וידאו בייתי. אין שום דבר לא חוקי שם.

DeniDen

New member
זה לא קשור ...אסור לדבר על הורדות..

או להמליץ על תוכנות..
חוק מפגר.. שיהיה..

באמת ../images/Emo2.gif

גם התמונה שלי היא "תמונה ביתית". זה אומר שמותר לך לעשות איתה מה שאתה רוצה? ממש לא. יש דבר שנקרא זכויות יוצרים, וזה ממש לא קשור לשאלה אם החומר הוא ביתי או מסחרי.

ומה עם זכויות טיפשים?

עשה טובה! את הזכויות יוצרים מהתמונה הביתית שלך הורדת בידיעה מלאה ברגע ששמת אותה בשיתוף של תוכנת השיתוף...אז די לשחק אותה חכמים גדולים... וידיאו מחתרתי זה אומר שזה חוקי להורדה אם הוא היה נותן שם של סרט עם זכויות יוצרים אז זה לא היה חוקי (ותאמת גם אז זה לא היה מפריע למישהו להוריד)

תרגע בבקשה

אין צורך לרדת לפסים אישיים. ואין צורך ללמד אותי על זכויות יוצרים,אני מבינה בזה קצת. כל מה שאמרתי קודם- תקף. מה שייראה לי כלא חוקי-פשוט יימחק.

scriewy

New member
בסוף אף 1 לא ענה לתשובתו.

אני ראיתי את זה ואת כל הפרקים, יש 8 ! וזה מידע יעיל, שלא יתפסו אותך במהלך חייך אם המכנסים למטה. שלא תחיי באשליות. יענו יש תאמרה העולם לא מושלם. אז פה העולם לא מושלם בעולם הלא מושלם, זה יענו לא מושלם בריבוע. אנשים לא מתמודדים עם עולם לא מושלם רגיל, וזה עוד בריבוע לא מושלם. זה משו שאנשים פשוטים לא יהיו מסוגלים לאכל.

למעלה