שמעתם על הופ דאנס?

Sapir Seginer

New member
שמעתם על הופ דאנס?

הופ דאנס הוא ריקוד חוויתי עם חישוק. עד היום סגנונות שונים השתמשו בחישוק(הולה הופ) בין היתר בהתעמלות אומנותית ובקרקס בשנים האחרונות החישוק עושה קאמבק בצורה חדשה של ריקוד המשלב טכניקה עם ריקוד חופשי חוויתי יתרונות הריקוד עם חישוק: מחזק את שרירי הבטן ועוזר להמסת שומניים מאזור הבטן מפתח יציבה נכונה וקואורדינציה מאיץ הורדה במשקל ומזרז את תהליך חילוף החומרים מחטב ירכיים, זרועות וישבן משפר את הכושר, ומפתח סיבולת לב ריאה מרגיע ומשחרר וגורם לתחושת שלווה ואושר שורף כ 600 קלוריות בשעה! ומעבר לכל היתרונות זה פשוט כיף גדול! מתאים לכל גיל, וכל מין :) קבלו סרטון להמחשה: http://www.youtube.com/watch?v=pb9xbY8j5G4 לברורים לגבי שיעורים, מפגשי חישוק, הזמנת חישוק וכו' מוזמנים להתקשר 0526991393 ספיר או בפייסבוק: sapir seginer

זהירות! רמאות והטעיה!

נראה לי שאני בין מנהלי הפורומים הבודדים שלא מפריע לה שיהיו בפורום פרסומים למיניהם, בייחוד אם הם קשורים להתעמלות. אבל כאן את מפרסמת שגיאות גסות, ורמאות. ואת זה אני לא יכולה לסבול. "עוזר להמסת שומנים מאזור הבטן" - איך בדיוק?! עד היום הושקעו מליארדי מליארדים של דולרים, ולא נמצא שום ספורט או שום תרופה שימיסו שומנים מאזור הבטן. מה יש בחישוק הזה שהוא ממיס שומנים מאיזור הבטן ואיך בדיוק? מדוע זה לא פורסם בשום כתב עת מדעי ואף רופא לא מאשר זאת? שורף כ-600 קלוריות בשעה- ממש לא הגיוני ונשמע כמו שקר גס. בחיים לא תוכלי להוכיח שזה נכון. מה גם ששריפת הקלוריות תלויה במשקל הגוף, ולא יתכן שבכל משקל גוף יהיה אפשר לשרוף באמצעות החישוק כ-600 קלוריות בשעה. כנ"ל לגבי יציבה נכונה, כושר, הורדה במשקל, זירוז חילוף חומרים (WTF מאיפה הבאת את זה?!), סיבולת לב ריאה והכי לא קשור- חיטוב ירכיים, זרועות וישבן. גם זה שקר מוחלט. הפעילות שהוצגה עם החישוק, נראית כמו פעילות מהנה ובריאה, אבל בפירוש לא כל מה שאמרת. לפי דעתי צריך לתבוע אותך על פרסום כזה.

Sapir Seginer

New member
נועה, בהקשר לתגובתך

רציתי להודות לך על התגובה לפסוט שפרסמתי על ההופ דאנס אמנם לא התכוונתי להוליך אנשים שולל ולתת נתונים שקריים...אך יחד עם זאת לא בדקתי עד הסוף כמה הם מבוססים..פשוט עתקתי אותם ממידע שמצאתי באינטרנט בכל מקרה אני מודה לך כי האמת היא שאני לא מאמינה בלרקוד עם חישוק למטרות של דיאטה וכושר.. הריקוד מבחינתי הוא משהו הרבה יותר רוחני שמחבר אותי לתהליך של יצירה ובמקום להישאר נאמנה לעצמי כתבתי מודעה שמאוד רחוקה ממני כי חשבתי שזה מה שאנשים רוצים לשמוע...ואני שמחה שהערת את תשומת ליבי וזה הזכיר לי שתמיד חשוב להישאר נאמנה לדרך שלי

למעלה