שמעתם על המשכנתא של בנק ירושלים

שמעתם על המשכנתא של בנק ירושלים

שלום לכל המומחים, רציתי לקבל את חוות דעתכם על משכנתא חדשה שמציע בנק ירושלים. להלן פרטי ההצעה: התקופה הכוללת של ההלוואה עד 20 שנה תנאי ההלוואה: משך התקופה : עד 20 שנה שיטת ההצמדה : אין הצמדה ריבית : מתעדכנת אחת לשנה על בסיס עוגן "תשואת המק"ם" שיטת פרעון: כל שיטות הפרעון הנהוגות בבנק מה דעתם? ראיתי את זה באתר הבא: http://www.bankjerusalem.co.il/site/ShowContent462.octet-stream.php

אלוני.

New member
בנק ירושלים

יש לבנק הזה כמה "הברקות" (חיוביות) בנושא משכנתאות. בהלוואה כמו שהצגת יש את אותם חסרונות (ויתרונות אם יש) של הלוואה בריבית פריים לטווח הארוך אתה נתון לחסדי השוק ולתקופה ארוכה זה מהווה סיכון גבוה, אבל, שים לב שלתקופות מוגדרות ניתן להרוויח הואיל והמק"מ הוא מכשיר שנסחר בשוק והתשואות עליו בהתאם לשוק (מק"מ- מלווה קצר מועד "של" בנק ישראל, כאשר מחירו עולה התשואה יורדת ולהפך) לבנק ירושלים מסלול נוסף , של ריבית לשנתיים על הדולר, ריבית קבועה של 3.99% (לא מוצמדרת לליבור שכרגע במסלול עלייה), לכל חסידי הדולר.

banjo3

New member
אפשר למצוא בפחות מ 3.99%

לייבור + 1.5-1.8 זה הכי טוב שאני מצאתי.

אלוני.

New member
תבדוק

אני מדבר על ריבית קבועה לשנתיים, ולא על לייבור +1.8 , שאני מניח שאתה מודע למסלול העלייה בליבור המרווח עליו אתה מדבר 1.5- 1.8 + גדול מדי.

banjo3

New member
וגם

אם תוסיף 1.25 + 1.5 זה לא מגיע ל3 ואם הלייבור יעלה ומדברים על עלייה של 0.25 אחוז עד כמה שידוע לי ואפילו אם יעלה בחצי אחוז. גם אז הוא לא יגיע ל3.99 .

למעלה