שמעתם על הפרשה החדשה של סאבלימינל? האם כלא 6 הבאים בתור....?
ה השווארמה המעופפת New member 7/10/06 #1 שמעתם על הפרשה החדשה של סאבלימינל? האם כלא 6 הבאים בתור....?
G gagum New member 7/10/06 #4 שמעת פעם על 'פשיטת רגל' בשל גניבת זכויות היוצרים? העובדות מתחילות לדבר בעד עצמן ברנש...
י יאנגי New member 8/10/06 #8 מה הקשר כלא 6 ??? וסאבלימינל בחיים לא יפשוט רגל הוא קצת עשיר מידי בשביל זה בלי קשר לכל המוזיקה
S S h A y K i New member 8/10/06 #9 רררררר מה קרה בכלל?! למה רק אני לא שמעתייי? פאק הייתי סה"כ שבוע וחצי מנותקת מהעולםם לא חודשייםם.. אהה אם מישהו יוכל להסביר לי מה קרה אז זה יהיה נחמד
רררררר מה קרה בכלל?! למה רק אני לא שמעתייי? פאק הייתי סה"כ שבוע וחצי מנותקת מהעולםם לא חודשייםם.. אהה אם מישהו יוכל להסביר לי מה קרה אז זה יהיה נחמד
S S h A y K i New member 8/10/06 #10 ../images/Emo207.gif הכי לא קשור בארץץ.. עשיתי קרוס פירסינג באוזןן תגידו לי להתחדשששששששששששששש [אה ומי שלא יודע מזה קרוס שיסתכל בתמונה כי אין לי איך לתאר את זה ^^] אהה ולכל הבנים הפנויים..זה הראש שלי בתמונה..תודו שזה עושה לכם את זה [סתאם סתאם..זאת תמונה מגוגל ולמי שיש לב חלש, אל, אבל פשוט אלללללל תעשו חיפוש תמונות של פירסינגים בגוגל]
../images/Emo207.gif הכי לא קשור בארץץ.. עשיתי קרוס פירסינג באוזןן תגידו לי להתחדשששששששששששששש [אה ומי שלא יודע מזה קרוס שיסתכל בתמונה כי אין לי איך לתאר את זה ^^] אהה ולכל הבנים הפנויים..זה הראש שלי בתמונה..תודו שזה עושה לכם את זה [סתאם סתאם..זאת תמונה מגוגל ולמי שיש לב חלש, אל, אבל פשוט אלללללל תעשו חיפוש תמונות של פירסינגים בגוגל]
S S h A y K i New member 8/10/06 #13 זה באמת כואב.. אבל כאב זה דבר יחסי ואני חולה על פירסינגיםםם יש לי כבר 6 פירסינגים והבא אני עושה בפופיק ואז אולי סיידליפ אבל לא בטוח
זה באמת כואב.. אבל כאב זה דבר יחסי ואני חולה על פירסינגיםםם יש לי כבר 6 פירסינגים והבא אני עושה בפופיק ואז אולי סיידליפ אבל לא בטוח
ע עדידווווווווווש New member 8/10/06 #12 אין קשר לכלא 6 הוא סתם מנסה לפרסם את זה כדי להוציא את קובי חרא