שמעתם על הקופיקו החדש?!

שמעתם על הקופיקו החדש?!

מחזירים את קופיקו בסדרה חדשה שהולכת לעלות ממש בשבועות הקרובים. לא אותה בובה אהובה ומוכרת (מעניין איפה היא??). לטעמי הבובה החדשה נראית קצת מוזרה יותר מדי גדולה ומאוד מפחידה.. ראיתי את הפרומו והתקווה שלי להצלחת הסדרה למען האמת היא השחקנית הדגולה והנהדרת טלי אורן. אז מישהו מכם בטוח יודע מי יצר את הבובה.. נכון??

ooommmr

New member
הבובה הישנה אצל ליעד גורדון בבית-מרוטה

ומעופשת... והבובה החדשה יוצרה בחו"ל....לפי דעתי בארצות כמו הונגריה, בולגריה וכו'... היא באמת מפחידה!

דודרינה

New member
אמא'לה ( האמיתית , לא הוירטואלית)

מזה ? מסע הפחדה לילדים קטנים ומבוגרים בעלי לב חלש? מזה הפרצוף עם המבט הזועם הזה? מצד שני יש יובל המבולבל אז יכול להיות שילדים יכולים לספוג הרבה יותר ממה שאנחנו מדמיינים. עושה לי חשק הקופיף הזה להתחבא מתחת למיטה ולייבב בשקט. _______________________________________ ואמא שלי הייתה אומרת: " קוף , שימפנזה , מתחת למיטה מעל המיטה, מזה משנה? העיקר שמישהו כבר יעשה איתך משהו ." (פחחחחחחחח אם אמא הייתה יודעת....)

חח ואת יודעת מה קופיקו היה אומר

"אל תטפס על עץ בננות, אם אין בכלל עץ!" "יאמפאמפוז!!"

דודרינה

New member
ה"יאמפאמפוז" החלק הכי שווה אצלו...

ולא לא התכוונתי למשל ומליצה .... ____________________________ ואמא שלי הייתה שואגת "פפפפפפפפווווווווווווווווווווווווווווווווששששששששששטטטטטטטטטטטקקקקקקקקקקקקקייייייייייייייייייייייייית"!!!!

למעלה