שמעתם על זמר חדש ששמו דניאל

Elisete Retter

New member
שמעתם על זמר חדש ששמו דניאל

זילברשטיין? יש לו דיסק חדש ואני מתארחת באחד השירים שבדיסק. שם השיר הוא 'ונרקוד'. האתר שלו: http://www.icq.com/daniel/ בברכה אליזט www.elisete.com

Elisete Retter

New member
להקליט שיר בהפקה מקצועית

יחד עם מומי לוי, רוי אדרי, חגי מזרחי, אבי סינגולדה ועוד זו עבודה מכובדת מאד עבורי כזמרת מקצועית. שמחתי שהעריכו את כישרונותיי כזמרת ויוצרת ורצו לצרף אותי לפרויקט. אני חושבת שאפשר לאהוב או לא לאהוב את החומר של דניאל זילברשטיין וזה עניין של טעם אישי. אני מאד מרוצה מהקטע שהקלטתי - גם מהמילים, גם מהביצוע וגם מהתוצר הסופי. האם שמעת את השיר שאני מתארחת בו לפני שהגבת? לגבי מוצר של חברת תקליטים - אני חושבת שהצלחה מסחרית היא לא מילה גסה. להיפך. לגבי המוזיקה המקורית שלי - היא שונה מאד מהמוזיקה של דניאל וגם זה עניין של טעם. כל אחד עם הקהל שלו. במהלך השנה האחרונה התחלתי לשתף פעולה עם אמנים מתחומים שונים ומגוונים - חלקם מחוברים לחברות תקליטים מבוססות וחלקם עצמאיים. עבדתי עם ראפרים, הפקות של מוזיקה קלאסית שכללו סולנים, מקהלה ונגנים מהפילהרמונית, מפיקים של מוזיקה אלקטרונית בפרויקטים לחו"ל, להקת פאנק, מוזיקה לסרטים (שני שירים שלי נמצאים בסרט 'הבועה') ועכשיו יש לי ברזומה גם שיר פופ. אני אומנית רב תחומית וזה מה שנותן לי את היכולת לעסוק בקשת כל כך רחבה של נושאים מוזיקליים ועדיין לשמור על הזהות הייחודית. אני מקווה שיצא לך כבר להיות באחת ההופעות שלי. במידה ועוד לא יצא תוכל לראות אותי במהלך החודשים הקרובים בקפה ביאליק או בהיכל התרבות בראשון לציון. אם אתה נוטה יותר למוזיקה קלאסית תוכל לראות אותי במרץ באבו גוש או באודיטוריום רוזין. תוכל למצוא את כל הפרטים באתר שלי: www.elisete.com. את הדיסקים שלי תוכל למצוא בכל החנויות. בברכה אליזט www.elisete.com

Funky Giraffe

New member
האמת שאותך שמעתי לא פעם

האמת היא שאותך שמעתי לא פעם, התנגן אצלי מהרפרטואר שלך בעיקר השיר ההוא עם סמיילי הגבר. לא טענתי מעולם שאת לא טובה או משהו בסגנון, חלילה, פה זה באמת עניין של טעם... אין לי בעיה איתך, הבעיה שלי היא עם דניאל זילברשטיין או נניח רוני סופרסטאר שהם מוצר נטו כמו כל דבר אחר שתראי בסופרמרקט. לא זמר, לא טעם, לא זמרת ולא נעליים. חגי, מומי, רוי וסינגולדה הם כולם אנשים מוכשרים וטובים, אבל גם הם באים לעשות את העבודה שלהם וללכת במקרה הזה. זו עבודה וזה כסף. אני בטוח שהם רואים את עצמם במקרה הזה כ"נגני הפקות" או "סשניסטים" או איך שלא תקראי לזה. עדיין לא שמעתי את השיר המדובר. וזה פדיחות להופיע בשיר מהדיסק הזה. באמת פדיחות אם את אמנית שמכבדת את עצמה. כמו שהצל והעקרב וכל השאר עשו פדיחות כשהתארחו באלבום של רוני סופרסטאר. האמת שהפאדיחה עבורי נכללת גם בסקציה של מפיקים, אבל זו יותר עבודה מאשר נגיד שמישהו בא להתארח באלבום של מוצר מסוגו של דניאל זילברשטיין וזורק בית/פזמון/שניים. הרושם שנוצר מהשת"פ הזה הוא שונה משת"פ של מפיק עם אמן כזה. ואמן שזורק בדיסק מסוג זה בית/פזמון לדעתי פוגע לעצמו באופן קשה בתדמית.

Elisete Retter

New member
אני לא מסכימה אתך אבל מכבדת את

זכותך לדעה שונה. בברכה אליזט www.elisete.com

Funky Giraffe

New member
שמח לשמוע.

ורגע, בא לך להרחיב על הקטע של 'פעם היתה לי להקת פאנק'?

Elisete Retter

New member
לא אמרתי שהיתה לי להקת פאנק

אמרתי ששיתפתי פעולה עם להקת הפאנק 'סופלקס' בחידוש של 'שיר ההד' של אריק לביא. השיר נמצא להורדה בחינם באתר שלי בקישור: http://www.elisete.com/downloads.html בברכה אליזט www.elisete.com

למעלה