שמעתם על יהודה בן חיים??

שמעתם על יהודה בן חיים??

יהודה בן חיים התאמן דאז אצל פליקס קריב מעל 100 קרבות בחובבנים ייצג את ישראל באליפויות שונות בחו"ל ייצג את ישראל באוליפידת סיאול!!! באגרוף החובבני.... כרגע הוא מתמודד עם מחלה קשה.... הבן שלו התחיל להתאמן אצל רענן טל באגרוף, ישבתי איתו ושוחחתי איתו איזה שעה שלמה, איש מדהים, שהביע אכזבה מרה ממה שקורה היום באגרוף החובבני בארץ, השחיטויות, הרמאויות, ההמאפיות של הערבים שם, חוסר היכולת להעמיד מתאגרפים כפי שהוא היה לייצג את ישראל באולימפידה שנובע מהשחיטויות!! של האיגוד!! בקיצור בן אדם גדול שהביע כאבבבב עצום על מה שקורה היום יניב

dascalu jacob

New member
קודם כל שהקב"ה ישלח לו רפואה שלמה

אח"כ, תביא את דבריו ונשמע כולנו בבקשה.

בגדול....

הוא מתרעם על זה שהמתאגרפים החובבנים לא מסוגלים לעבור את אחוז החסימה. וזאת בגלל ניהול כושל של האיגוד החובבני. העובדות שניהול נכון יכול להביא ישראלים לאולימפידה- והוא ההוכחה!- הוא גם יכל להוציא מדליה אבל משום שנקבע לו קרב ביום כיפור - הוא פשוט לא עלה וישראל הפסידה מדליה של מתאגרף מוכשר. כאשר ההנהלה איננה ישרה וכאשר אין כוונות אמיתיות להגיע לאולימפידה, הוא הרגיש שמבזבזים את החיים של המתאגרפים ואת היכולות שלהם, הוא מרגיש שהמצב לא ישתנה עד שלא יחליפו את כל המושחטים שם. משום שראש האיגוד שם שולט ביד רמה שנים רבוותתת. הוא מכיר את כל הפטנטים ואת הפוליטיקה, ומטרפד כל אפשרות להדיחו כאשר הוא מקיף עצמו בחמולה הערבית שתומכת בו. יניב

dascalu jacob

New member
יניב ידידי אינני סנגורו של איש

כל שאוכל לומר לך הוא אשר רואות עיני. ב1988 אחוז החסימה או מה שנקרא קריטריון אולימפי היה הרבה יותר קל לעומת מה שיש היום. ולמה ? לאחר התפרקות בריה"מ בתחילת שנות ה90 נוצרו הרבה מדינות ואין אפשרות להכניס את כולן לאולימפיאדה. גם כך תחרויות האגרוף גוזלות המון זמן בשל כמות הקרבות. לכן קבעו שלאולימפיאדה צריך כדי להיכנס להביא מדליה או באליפות אירופה, או באליפות עולם, או באליפות פאן אמריקה. זה פשוט משהו שלהתמודד מולו זה לא פשוט בכלל. עליך להבין שהחלום של שחאדה הוא להוציא לאולימפיאדה מתאגרף ואם הוא ערבי אז לשיטתך עוד יותר טוב. מה אתה חושב שאם לשחאדה היתה אפשרות להביא אלוף אולימפי הוא היה מסרב לה ? אתה יודע כמה כסף ותמיכה זה היה מביא לו ? אבל לעניין. היה לפני שבוע טורניר בינ"ל בתורכיה שהשתתפו בו עשרות מדינות. יצאו גם יהודים רוסים וגם ערבים. אף אחד לא הצליח לנצח יותר מקרב אחד. עליך להבין יניב ואני מוכן לשבת אתך ולהראות לך באופן אישי כמה הקרב קשה בשיטת הניקוד הזאת כיום. אין לך מושג כמה הרמה בעולם ובמיוחד ברוסיה ובקובה גבוהה כיום. התקציבים שמשקיעים במדינות אלה הן פי כמה מאשר אצלנו. מתאגרף חייב מחנות אימון בעולם ולהחליף פרטנרים כל הזמן, מי משלם את זה ? האיגוד משלם חלק והשאר מאיפה ? אתה יודע איזו כמות מתאגרפים יש באירופה ? זה משליך על התחלופה ועל הלימוד. נכון שיש בעיות ונכון שיש קרבות שהשיפוט בהם מוטה אבל האמן לי שהבעיה העיקרית היום היא שאין לך מתאגרפים יהודים מקומיים בכלל, מעט הרוסים שמתאגרפים נוטשים מסיבות כלכליות מובנות, והערבים מביאים מסות של מתאגרפים שחלקם טובים מיעוטם טובים יותר והשאר נושרים. עד שלא יתעורר הענף בצורה רצינית ולא יבואו ספורטאים יהודים ויתאגרפו כמו יש ג'ודו וCMA ואיגרוף תאילנדי לא יהיה בסיס נתונים לאיגרוף בארץ פרט לערבים שבאים בהמוניהם. אגב, תירוצים זה כמו חור תחת לכל אחד יש כזה. הסיפורים של אני מפחד להגיע לכפרים הערביים וסיפורי הפיגועים הם כיסוי עלוב לחוסר יכולת של מכבי והפועל להביא את כמות המתאגרפים הנדרשת. שלא יספרו לי סיפורים על כל מתאגרף יהודי יש 5 ערבים לפחות. בוא נודה באמת יהודים לא נמשכים לענף נקודה. אני מקווה שאתם תצליחו יותר ושיבואו ילדים לכיתות של איגרוף נטו. אבל אתה תראה בעצמך כמה קשה למכור את הענף הזה ליהודים.

דסקלו....

אין לי כל עניין לשלוח לו מייל... בסה"כ העברתי בפורום דיעה של אדם גדול שייצג את ישראל בסיאול!, ואת דיעותיו.. ואת כאביו... תאמר לי משהו.... מה יחסי הכוחות באיגוד בן יהודים/רוסים/וערבים?? יניב

joker89

New member
אהם.

בוא נגיד...שהוא לא היחיד שחושב ככה,ובכלל אחרי האליפות האחרונה ניתן היה לראות את זה,וגם בעבר היה בעיות וגם עכשיו יש..

רפואה שלמה לאיש היקר הזה,

שוב פוליטיקה הורסת את הספורט,ספורטאי שמשקיע את כל מה שיש בו ובסוף בגלל עיניני פוליטיקה הוא פורש בלא כלום. ובנוסף על כל זה יש עליו להתמודד עם מחלה קשה ונוראה כזו,במקום שהספורט יתן מרגוע לנפש...חבל וכואב הלב.

garey

New member
אורי צבי בואו כולנו ונעזור לאדם זה

אורי למרות שאני לא מכיר את האדם, קדימה בואו כולנו ונעזור ביחד, האמינו לי הפוליטיקה בספורט פגעה בהרבה אנשים שהביאו לגדולות, את כלל סוגי הספורט ,ולבסוף מצאו עצמם לבד ללא כלום , אז חברה נרים כפפה ונעזור מלב אל לב ג'רי מזרחי

garey

New member
חושב על זה ומחר נימצא תשובה בע"ה

שלך לי מסר אישי מה מחלתו של אדם זה , נישתדל לעשות מאמץ עבורו , וגם רעיון לעזרתו מאיתנו , שלך בידידות וברוך רופא חולים, ג'רי מזרחי

למעלה