שמעתם על לירסה???

hubk !!ֱ

New member
שמעתם על לירסה???

היא דוגמנית והיא חירשת לירסה אני שמח לשמוע שהיא התתקבלה להיות דוגמנית , תראו בעיתון ידעת אחרונות בסוף העמוד אני בהלם שהיא דוגמנית אני שמח לשמוע זאת שחירשת דוגמנית זה פעם ראשונה בהיסטוריה

מה פתאום פעם 1?!

לא שמעת על החירשת שזכתה בתואר מלכת היופי בעולם? על אף היותה אמריקאית היא הייתי מקור הגאווה של חרשים מכל מדינות העולם... לא שמעת עליה?

black_magic

New member
איזו מלכת יופי עולמית חירשת?

אני לא שמעתי על זה בכלל פרטים בבקשה

זה הייה לפני כמה שנים..

טוב, מוזר שלא שמעתם.. אני עצמי לא יודעת הרבה פרטים על כך, הוריי סיפרו לי. הייתה גם כתבה..

המרחפת

New member
מיס אמריקה 1995

או 1994 היא חרשת. ואני בטוחה שיש עוד דוגמניות חרשות חוץ ממנה ולריסה. בכל אופן,בהצלחה ללריסה

תקיון

שמעתי על מלכה יופי והיא לא זכתה מיס עולמית אלא זכתה רק בארה"ב,קראתי בעיתון וזה היה לפני בערך 5 שנים! ויש לי ידידה חירשת באמריקה עוד מעט היא מתחרה במלכה יופי בארה"ב מערב! מקווה שתצלחה בתחרות והיא באמת כל כך יפהפה!!! ממני אבישי נגב!

תמונה בחורה חירשת דוגמנית החתיכה

שהופיעה בעמוד כותרת בסוף עיתון ידעות אחרונות אני סקרתי לבשביל כם ללהנאתכם

saka

New member
שמחתי לראות תמונה כזאת

מופיעה בעיתון... היא בכלל קשורה לשמע או משו כזה שאתם מכירים אותה? מת"א אני משער לא?

GuyMan

New member
מכיר אותה

היא גרה בבני ברק. הכרתי אותה ב2 שנים בכתה שלי היא היתה יפה מאוד בכתה שלנו אבל היא היתה שקטה מאוד... אבל שמעתי היא שתנה מאוד

תלתלית.

New member
כן,גם אני מכירה אותה

אני ממש בהלם שהיא דוגמנית היום נכנסו לביה"ס ושמענו על לריסה שהיא דוגמנית ומיד יצאנו מביה"ס ,רצנו למכולת שיש עיתון וכולנו התפלאנו שהיא דוגמנית כי היא למדה בשנה השעבר בבי"הס שלנו.. שמחנו לשמוע שהיא דוגמנית כי היא יפהפייה מאוד כן,היא הולכת לשמע,בדיוק שהיתה מסיבה של שמע בת"א על מסיבת יפנוכה ואח"כ המסיבה נגמרת וחברים שלה יצאו לקניון עזריאלי ועוד סיפור ארוך...

לפני חצי שנה אמרו לי שאני פדופיל

בגלל שדיברתי עם אחת בת קטינה הרי אני לא נפגשתי איתה עדיין ולעולם לא נגעתי במישהי מתחת לגיל 18 עכשיו אני מתבייש לחזור לחרשים כי כולם יראו אותי ויחשבו שאני פדופיל למרות שלא היה כלום ויש כתבה מאוד מעניין שקשורה פדופיליה וגילוי עריות את זה הוא מודה

למה הבאת כתבה

על פדופיליה וגילוי עריות? אתה מזדהה איתו וחושב שהוא צודק?

GuyMan

New member
לא בטוח

אם אתה אומא שלירסה זה מילה טעות אולי אתה רוצה לגיד שמה שלה היא לריסה ולא לירסה... אולי הכרתי אותה כי הייתי איתו מהכתה בשלוש שנים

למעלה