שמעתם על "פסטיבל" הקבלה?

שמעתם על "פסטיבל" הקבלה?

כן כן... יש כזה דבר ושמעתי על זה בערוץ "קארמה" שבכבלים. גם כתוב על זה באתר של קבלה(צירפתי לינק). אני הולך לשם כי שמעתי שינתנו שם תשובות לשאלות מהותיות בצורה מדעית(כתוב שם שקבלה היא מדע החוקר את מעשיי הבורא). מי שמעוניין ללכת ביחד יכול ליצור איתי קשר.

לקשמי

New member
האם היתה על זה תוכנית?

שמעתי שהיתה איזה תוכנית בטלוויזיה, אתמול או בימים האחרונים על נושא הקבלה. (הזכירו את התוכנית של אושרת קוטלר), אין לי טלוויזיה כך שאני ממש לא בקיאה בעניין, אבל אם מישהו במקרה יודע על מה מדובר או ראה את התוכנית, מעניין אותי לדעת פרטים.

אתמול שודרה התוכנית של אושרת קוטלר

התוכנית עסקה בגילוי מקורות הקבלה ובחיפוש שלה(אושרת קוטלר) בנושא הקבלה , המסע שלה הלכה לרב שהוא חוזר בתשובה שהעביר שיעור באחת המערות איפה שהוא בארץ , אח"כ הגיעה לרב שקוראים לו "הרנטגן" על התיקון שהוא עושה ובכל הכותנית מעבירים ביקורת אנשי מקצוע על כל אחד מהם,היה רב נוסף שמשלב את התחום הרוחני האטרנטיבי עם הקבלה והעביר אותה טיפול עם שופר והיא פשוט צחקה כן הטיפול הזה בסיכומו של דבר היא לא מצאה את התשובות שהיא חיפשה ואמרה שאם הרבה אנשים עוסקים בזב ונכנסים לתוך זה אז יש משהו שהיא לא גילתה. היה שווה לראות ולהנות , מקווה שעניתי לך יום טוב

לקשמי

New member
תודה, באמת מעניין ../images/Emo13.gif

לגבי מה שהיא אמרה, שאולי יש משהו שהיא לא גילתה, אני פשוט חושבת שאולי הקבלה היא פשוט לא הדרך שלה. יש אינספור דרכים רוחניות וכל אחד שמחפש דרך רוחנית כלשהי יכול לבחור את מה שהכי מתאים לו.

בהחלט יש המון דרכים

רוחניות אחרות אני בחרתי בדרך מסוימת וזה לא קבלה, למרות שבתוכנית היו מספר דרכים אחרות כמו מדיטציה, אנרגיות מסוימות הדרכה וכו' כל אחד בוחר בדרך שטוב לו. הלוואי וכל אחד יקבל את העזרה הנכונה , הטובה והבונה שלו כל טוב

אנשים לא יודעים מהי קבלה ונדמה להם

שזה קשור למדיטציות או לשמות ואותיות או לכל מיני כוחות צבעים סדנאות צחוק אנרגיות תקשור וכולי... לפי דעתי הפסטיבל הזה יכולה להיות דרך מצויינת להבין מהי חוכמה זו שנקראת חוכמת הקבלה. או להיכנס לאתר שלהם ולהתרשם... למשל קראתי שם משפט מאוד יפה שלקוח מחוכמת הקבלה והמשפט אומר בעצם לאדם שלא יבוא ללמוד דווקא קבלה אלא שיעשה מה שטוב לו או במילים אחרות(מחוכמת הקבלה):"אדם למד היכן שליבו חפץ". מומלץ להיכנס ולהתרשם ומצורף לינק.

לקשמי

New member
והם באמת מתכוונים לזה?

תסלח לי על הביקורת שאני עומדת להעביר פה, אבל יש משהו שאני לא מבינה: איך מצד אחד הם אומרים "אדם ילמד היכן שליבו חפץ", ומצד שני הם מגנים דרכים כמו ההינדואיזם, יוגה וכו', בטענה שזאת עבודת אלילים. אני לא אומרת את זה סתם, כבר קראתי באיזשהו אתר שקשור לקבלה (לא יודעת אם זה האתר הזה או אחר), מישהו שם שאל על יוגה, האם ליהודים מותר לתרגל יוגה וענו לו שם שזאת עבודת אלילים, שאפילו התרגילים הפיזיים של היוגה, מכיוון שהם מדומים לחיות זה נחשב עבודת אלילים. אז זכותם לחשוב ככה אבל בכל זאת איך זה מסתדר עם המשפט "אדם ילמד היכן שליבו חפץ"?

מי זה "הם"? ... את צריכה להיכנס

לאתר שעליו המלצתי כדי לראות על מה אני מדבר. מקובלים אומרים:"אדם למד היכן שליבו חפץ" כלומר אם ליבו רוצה ללמוד "זן" או "רייקי" אז אין מניעה - ולא זאת בלבד, אלא שגם הלב הוא שקובע מה שנעשה..אין כאן שאלה של אם מישהו מגנה או לא, אלא שפשוט אדם הולך אחרי ליבו...לזה מתכוונים המקובלים באומרם את המשפט הזה. מוזמנת לבקר באתר...זהו אתר הקבלה הגדול בעולם...הוא מכיל ידע רב ומספר בעצם מהי באמת חוכמה זו שנקראת "קבלה". לא אפרט עוד פה כי זה מיותר. מי שרוצה יכנס ויהנה ומי שלא לא... על כל מקרה תודה על התגובה ושיהיה לך יום נעים.

שותה נס

New member
וואלה ??? איך נרשמים???? כי לא

ממש הצלחתי להבין איך נרשמים דרך האתר אבל מה שכן, קראתי שם המון חומר מעניין... צור קשר וניסע יחד אם ידוע לך איך נרשמים. מומלץ לכולם להיכנס לאתר הזה.

אם כבר אז...הזמנה לקומונת קבלה

למי שמעוניין יש אחלה קומונה.מצורף לינק.

למעלה