שמעתם על שני הסרטים שהולכים לצאת..?

שמעתם על שני הסרטים שהולכים לצאת..?

"משחקים נסתרים" ו"רעש לבן" משחקים נסתרים נשמע לי אחל'ה סרט... זה על ילדה שאבא שלה הוא פסיכולוג, ולילדה יש חבר דמיוני שהיא קוראת לו צ'רלי. מהר מאוד מתחילים לקרות אירועים משונים שהיא טוענת שצ'רלי אחראי להם. בקיצור- נשמע מעניין.. זה עוד מעט יוצא לקולנוע אז אני הולכת לראות. ועל הסרט השני אין לי כל כך כוח לכתוב אבל זה בעיקרון על מתי םשמתקשרים איתנו דרך מכשירי טלויזיה... או משהו כזה.

NiKi†a

New member
אני מתה לראות משחקים נסתרים :]

נראה לי כל כך טוב! רותם את באה איתי.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif דקוטה פאנינג ודנירו

מתכון מעולה לסרט טוב

uriya1

New member
../images/Emo124.gif

הרחבה לגבי הסרטים שהועלו בשירשור הזה
משחקים נסתרים: אכן מבטיח. דה נירו כשלעצמו, אבל פנינג נוטה להפתיע וסיפור העלילה נשמע נחמד. רעש לבן: ביותר פירוט, הסרט מדבר על כל אותם רעשים סטטיים שנשמעים ברדיו לעיתים וה"שלג" שמופיע על מסך הטלוויזיה כשאין קליטה. הסרט הזה בא בטענה שכל אותם "רעשים לבנים" הם נסיון של העולם הבא ליצור איתנו קשר. הסרט מגולל את סיפורו האישי של אדם שאשתו מתה ומנסה ליצור איתו קשר בעזרת אותם רעשים. מקוללת: סיפור על אח ואחות [-ריצ'י
] שמעורבים בתאונת דרכים וננשכים ע"י אדם זאב. גם אם הסיפור נשמע מוכר וחרוש, 100% שאני אלך לסרט. Boogeyman: אם אני לא טועה, מדובר בסרט על אדם שחוזר לביתו הישן כדי להתמודד עם מפלצת הילדות שהייתה מפחידה אותו. מדובר בעוד יצירה של בגמאי הטינה, כך שאני מפתח חששות לאכזבה
הטבעת 2: בוא נגיד שמכל אלו, זה הסרט לו אני הכי מחכה
שבת שלום.

dk171

New member
אחי אני חושב שיש לך טעות...

אני לא חושב שיש כזה סרט הטבעת ובטח לא 2... לא שמעתי עליו יש לך קישור? אני חושב שהתכוונת ל: the ring 2 והכוונה פה לצלצול... ראית את הראשון? אם כן אז מה קשורה טבעת
? כנראה מעיפות
או שאולי אני חי בבועה ובאמת יש כזה סרט
?

uriya1

New member
אני חושב שלך יש טעות. [../images/Emo58.gif]

בישראל עשו טעות בתרגום של שם הסרט. לring יש שני פירושים בעברית: צלצול וטבעת. בישראל החליטו לקרוא לו 'הצלצול' בגלל שיחות הטלפון האנונימיות של '7 days', אבל הם טעו, כי הפירוש הנכון הוא במובן של טבעת [שנותרת לאחר שהבאר אליה נפלה סמרה נסגרת].

dk171

New member
רגע.. פספסתי אותך..

זה שring זה גם טבעת וגם צלצול זה מובן... אבל משום מה לא זכורה לי כל טבעת אכפת לך לרענן עוד טיפה את זכרוני? בכל מקרה הטבעת הזאת שאני אפילו לא זוכר לא מראה אולי שזה משהו שולי ולא חשוב...? בסה"כ את הצלצול אני זוכר טוב
בכל מקרה מבחינה הגיונית (היגיון שלי לך תדע
) יותר נראה לי שקוראים לסרט הצלצול גם בגלל שזה יותר מתאים וגם בגלל שלא נראה לי שאיזה אחד שלא מבין כלום מהחיים שלו יתן סתם את השם צלצול רק לפי השם של הסרט ובעצם הוא סתם פירש! נראה לך שזאת טעות..? על מה אתה מסתמך? באמת נראה לך שהכוונה היא לטבעת???? מענין לדעת
נ.ב. מכיר תסרט שר הצלצולים? זאת טרילוגיה שלמה

uriya1

New member
אני בטוח בזה ../images/Emo11.gif

אתה יכול לשאול פה את כולם, זו עובדה מוכחת, שנידונה פה כבר יותר מידי פעמים. הring זה בעצם טבעת האור שנשארת כשהבאר נסגרת ולוכדת את סמרה. כשנעמי ווטס [שכחתי את השם של הדמות שהיא משחקת] נופלת בעצמה לבאר, המכסה משאיר בדיוק את אותה הטבעת. זו מן סגירת מעגל; הרגע בו היא הגיעה סוף כל סוף למקום בו נמצאת סמרה. חוץ מזה, ב"הבקרוב" של הסרט, ישנו סמל של טבעת אור גדולה, ולא של טלפון

dk171

New member
השכלתי ../images/Emo22.gif

תודה רבה על ההסבר באמת שלא ידעתי

IkMfNiY

New member
ואממ

"Before you die, you see the ring". אבל אני בכל זאת אישאר עם "הצלצול". יעל

FrecCo

Active member
אתה טועה

וזה קצת מצחיק שאתה אשכרה מתווכח על זה וכ"כ בטוח בשלך... השם THE RING באנגלית נקבע ככה ע"י היוצרים כי הוא מתלבש בול על הסרט. הוא דו משמעי, ובסרט יש משמעות לשתי הפירושים שלו- יש צלצול של טלפון, ויש את הטבעת אור הזאת. ושהמתרגמים במדינות אחרות ישברו ת'ראש. אני לא יודע לגבי השם המקורי ביפנית ונראה לי שכולנו יכולים רק לנחש, אבל המתרגמים בארץ בהחלט לא טעו...ל"צלצול" יש הרבה יותר משמעות בסרט, כולו מסתובב סביב השיחות טלפון האלה. לטבעת יש חלק קטן בסרט, והם הלכו על האפשרות הבטוחה. עובדה מוכחת זה בטח לא, אבל קרא לסרט איך שאתה רוצה כל עוד מבינים למה אתה מתכוון...

uriya1

New member
צר לי,

אבל ראיתי ראיון עם באמי הסרט + נעמי ווטס, ושניהם דיברו על הסוגייה הזו. שניהם הכריעו לטובת הפירוש של 'טבעת', והצחיק אותם שְפּה, בישראל, קראו לזה במובן של הצלצול. אחרת, כפי שניסחת, לא הייתי כל כך בטוח במה שאני אומר.

koya1

New member
רעש לבן...

הסרט הכי גרוע שאי פעם ראיתי אני חושב... בזבוז של כסף... ממש ממש בזבוז של כסף... וגם חבל על הזמן שתשקיעו בהמתנה שההורדה תסתיים...

IkMfNiY

New member
שניהם נשמעים טובים =+=

לרעש לבן אני יותר מחכה, אבל גם את משחקים נסתרים אני אראה [ואת שאר הסרטים שרועי ציין]. יעל

למעלה